Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο Παπανδρέου ρουφηχτά φιλιά με Ερντογάν, στην καμπάνια της Benetton!


Σοκ , χαμός, πανικός, όλα μαζί.

 Ο Πάμε Λουκέτο έχει κάνει ανάρτηση από τα μεσάνυχτα τις καυτές φωτό ηγετών από όλο τον κόσμο, που φαίνονται να φιλιούνται περιπαθώς , στις προκλητικές, αλλά και έξυπνες διαφημίσεις της benetton, που σαρώνουν παγκόσμια.


Το Πάμε Λουκέτο  πήγε παραπέρα και έχει αποκάλυψη που θα σας ρίξει ανάσκελα . Μέσα...





στους ηγέτες με τα καυτά φιλιά, δεν υπάρχει Έλληνας και για να μιλάμε πιο συγκεκριμένα δεν υπάρχει καυτή φωτό με τον Γ. Παπανδρέου, που είναι ο ηγέτης της χρονιάς 100%, κατά κοινή ομολογία.


Δεν είναι δυνατόν να έχει γίνει αυτό και ψάξαμε το θέμα. Και δικαιωθήκαμε!


Υπάρχει καυτή φωτογραφία του Παπανδρέου , που είναι η κορυφή της καμπάνιας της Μπένετον και θα σοκάρει τους πάντες. Δεν την έχουμε αυτή τη στιγμή, αλλά είναι φωτό με τον Ερντογάν που τα γλωσσόφιλα δίνουν και παίρνουν, μέχρι και ρουφηχτά φιλιά υπάρχουν!


Απλώς η εταιρία δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν και θα το κάνει τελευταίο  - τελευταίο, αφού αυτή η σκηνή η κορύφωση της διαφήμισης και η κορύφωση της συνεργασίας, Παπανδρέου- Ερντογάν


Μην κουνιέστε ρούπι, από το Πάμε Λουκέτο, εδώ θα τα δείτε κυριολεκτικά όλα!












( Περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί πρώτα στο twiiter , από τον Πάμε Λουκέτο. Να μας ψάχνετε στη διεύθυνση @ pamelouketo, για να τα βλέπετε πρώτοι! Γίνεται πανηγύρι εκει, όπως και στο facebook, αναζητώντας ΅Πάμε Λουκέτο" !')


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Παγκόσμιο σοκ: Παθιασμένα φιλιά Ομπάμα- Τσάβες και Μέρκελ - Σαρκοζί!
ο σοκ συνεχίζεται! Γλωσσόφιλα Πάπα - Ιμάμη και προέδρων Βόρειας και Νότιας Κορέας!