Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011

Σάρωσαν η Χρύσα Ρώπα και ο... "Πατσέλνικος"!

Όλοι βλέπουν πια το Τσαντίρι για τη Χρύσα Ρώπα ή και για τη Χρύσα Ρώπα και όχι μόνο για το Λάκη Λαζόπουλο. Εκπληκτική και στη νέα παρουσία  της , θύμιζε έντονα Στάθη Ψάλτη . Και αυτό δεν το λέει για κακό  ο Πάμε Λουκέτο, το αντίθετο. Το ταλέντο του Ψάλτη είναι μοναδικό .

Στο σκετς με το Λαζόπουλο, είχε
τον μηχανισμό κειμένων για τον Ψάλτη ( κι ούτε αυτό είναι κακό για τον Λαζόπουλο) . Ειδικά στις στιγμές φινάλε της Ρώπα- Ψάλτη, ήταν σαν μια σταγόνα νερό). Και στις κωμικές σκηνές της, ειδικά όταν λέει "Πατσέλνικος" , τρελαίνει( όχι μόνο για τα ντεσιμπέλ!)

Από την πρώτη βραδιά που εμφανίστηκε η Ρώπα σκίζει και  μαζί με την πάντα έξοχη επίσης Ελένη Γερασιμίδου, κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στα χέρια του Λαζόπουλου, που αυτός δεν έχει αλλάξει καθόλου από τις προηγούμενες χρονιές. Και αυτό είναι καλό και κακό.

Τα λάιφ στάιλ βίντεο, λειτουργούσαν παλιά, σαν διαλείμματα ανάμεσα στα πολιτικά θέματα. Τώρα λειτουργούν πολύ λιγότερο, μέσα στο σκηνικό που ζούμε.

Πρεμιέρα και για τον  έξοχο Σωτήρη Καλυβάτση  που κάνει πια θεατρικά βήματα . Μαζί με   Τσιμιτσέλη και  με τους ΄"παλιούς " Λαζόπουλο- Β. Χαραλαμπόπουλο , σε ένα .. γκέικο σκετς , που τα πήγε καλά.


Τίμησε τον Βαγγέλη Λιβαδά, ο Λαζόπουλος  όπως θάπρεπε , γιατί ήταν  πραγματικά ο άνθρωπος που τον ανάδειξε , όπως και τους περισσότερους στον θεατρικό χώρο.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τα ρεπό του Παντελή Καψή θα τα κάνει ο Μανώλης Καψής

Ο Παντελής Καψής καλεσμένος απόψε στο δελτίο του Μέγκα

Συνελήφθησαν δύο πολιτικοί γιατί ΔΕΝ έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία

Σάρωσαν η Χρύσα Ρώπα και ο... "Πατσέλνικος"!

Το σλόγκαν της Διαμαντοπούλου: « ΠΑΣΟΚ Πλας. Πρέπει να Πας!»

Απόψε έχω opening το καλοριφέρ