Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο Χούτος έβαλε περίπου ... 5 γκολ!

Ο Λάμπρος Χούτος έπαιξε στην Ίντερ, τον Ολυμπιακό, τον Πανιώνιο και άλλες πολλές ομάδες. Σήμερα έκανε ντεμπούτο στον Παναθηναικό. Του Κυρακίου Βοιωτίας , στη Β´ κατηγορίας της τοπικής Ένωσης!


Στην πρεμιέρα του πέτυχε δυστυχώς 5 γκολ!


Λέω «δυστυχώς» γιατί





αντίπαλος του Κυριακίου ήταν η ομάδα που έπαιζε και ο Πάμε Λουκέτο, ο ΑΟ Στειρίου που τόσα διθυραμβικά σχόλια έχουν γραφτεί από δω και γίνεται καταγγελία αυτή τη στιγμή για τον Χούτο που βρήκε τον αγώνα να παίξει και να μας φλομώσει στα γκολ αφού το τοπικό ντέρμπι της Βοιωτίας το πέρασε για ντέρμπι Ίντερ- Μίλαν και τάδωσε όλα.


Τώρα τα 5 γκολ που έβαλε ο σταρ του Κυριακίου στο θρυλικό γήπεδο «Γκομουράτσι» στην κορφή ενός βουνού, μην τα δέσετε και κόμπο γιατί ο ανταποκριτής μας στο Στείρι και προπονητής και παίκτης και ψυχή της ομάδας, ο Δημήτρης Ματθαίου στην ερώτηση πόσα έβαλε ο Χούτος απάντησε «τέσσερα, πέντε, έξι, δεν τα μέτραγα, βάλε όσα θες».


Ο Ματθαίου είπε μάλιστα αποκλειστικά ότι θα παραιτηθεί από όλα, γιατί οι παίκτες δεν αποδίδουν όπως πέρσι: « θα φάμε φέτος 300 γκολ » ήταν η ιστορική του δήλωση.


Α, το τελικό σκορ είναι... 9-2 , διασταυρωμένο από πολλές πλευρές.


Βέβαια περιμένουμε πια το δεύτερο γύρο, με τον Χούτο, αφού ο Πάμε Λουκέτο άρχισε κιόλας προπονήσεις για την επανεμφάνιση και τη μεγάλη ρεβάνς!


ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Το ΠΑΣΟΚ έχει πρόεδρο» στο Facebook!
Έκλεψαν... 6 τυρόπιτες το πρωί στα Τρίκαλα!

Γιώργος: "Πα, πα, πα, είμαι μια πάπια"