Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί μεταναστεύουν και τα... γαϊδούρια!

ΔΥΟ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ  ΣΕ... ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ!

Έχει προκαλέσει σοκ η είδηση, ότι όχι μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα ελληνικά γαϊδούρια... μεταναστεύουν!

Ξέραμε για τον "κυρ Μέντιο" , αλλά τώρα έχουμε τον "κυρ Χριστόφορο" και τον "κυρ Φώτη'" , που μετανάστευσαν και ζουν σε... θερμαινόμενο σταύλο στην Αγγλία , σε έκταση 11.000 εκταρίων και τρώνε χόρτα για άλογα αγώνων!

Το ρεπορτάζ είναι από ολόκληρη "Wall street Jornal", πιο
έγκυρη και από το Πάμε Λουκέτο, γι αυτό το πιστεύουμε. Δεν περνούσαν καλά στην Ελλάδα λόγω κρίσης και αποφάσισαν να τα σώσουν οι Βρετανοί που τα λυπήθηκαν στα πλαίσια της ζωοφιλικής  οργάνωση «Σώστε τα ελληνικά Ζώα».

Αφού πρώτα πούμε το κλασικό ότι έχουμε 300 ακόμα γαϊδούρια να τους στείλουμε από τη Βουλή που μόνο γκαρίζουν στη Βουλή και δεν κάνουν τίποτα άλλο, λέμε μπράβο στον κυρ Χριστόφορο" και τον "κύρ Φώτη'"   που ζουν σε θερμαινόμενο στάβλο, τη στιγμή που οι περισσότεροι Έλληνες δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο, γιατί οι πολιτικοί τους θεωρούν υποζύγια σε αυτή τη χώρα. Έχουν μάθει μάλιστα τα γαϊδούρια εκεί να ανεβοκατεβάζουν μόνοι τους τον θερμοστάτη.

Τώρα το ότι τρώνε τροφές για άλογα αγώνων , δεν είναι το καλύτερο. Θα ξεχυθούν καμία μέρα στην πλατεία Τραφάλαγκαρ ή στην Κάρναμπι Στρητ για ψώνια, και θα τα κάνουν όλα λίμπα.

Πάντως η νέα μορφή... γαϊδουρινής μετανάστευσης είναι μεγάλη είδηση και ήδη στα σύνορα είναι χιλιάδες γαϊδουράκια στο δρόμο για τη μετανάστευση , κακούργα μετανάστευση , κακούργα ξενιτιά, μας παίρνεις από τον τόπο πας , τα πιο καλά τα ζα.