Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011

Πανό για τη Χαλυβουργική και διαμαρτυρία κατά Πάγκαλου στη Γερμανία( βίντεο)<
Παρέμβαση σε ομιλία Πάγκαλου στο Βερολίνο από babisflou
Η ομάδα εργαζόμενων και φοιτητών Real Democracy Now που βρισκόταν στην αίθουσα που μιλούσε ο Πάγκαλος στο Βερολίνο   ξεδίπλωσε πανό και
εξέφρασε τη διαμαρτυρία της απέναντι στην κυβέρνηση. Καμιά σχέση με... γιαούρτια και άλλα ανάλογα και ο Πάγκαλος ήταν ψύχραιμος και... χαμογελούσε μάλιστα σε κάποια στιγμή@!

Με αυτό τον τρόπο, όπως δήλωσαν οι ίδιοι, ανέδειξαν "την πραγματική εικόνα της κρίσης, της ανε\


Το κείμενο των εργαζόμενων και φοιτητών Real Democracy Now:
" Σήμερα η Ελλάδα εξουσιάζεται από μια κυβέρνηση, ο αντιπρόεδρος της οποίας βρίσκεται εδώ. Μια κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει η ακροδεξιά, μια κυβέρνηση η οποία εφαρμόζει πολιτικές που καταργούν εργατικά και ανθρώπινα δικαιώματα, κλείνει σχολεία και νοσοκομεία, οδηγεί το 20% του πληθυσμού στην απόλυτη φτώχεια και την ανεργία, αγνοεί την βούληση των πολιτών όπως αυτή εκφράζεται μέσα από πλήθος διαδηλώσεων με συμμετοχή εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών.
Μια κυβέρνηση που πουλάει κάθε είδους εθνική περιουσία, που ανέχεται και ενθαρρύνει την αστυνομική βία.
Είμαστε Έλληνες μετανάστες, που οδηγηθήκαμε να αφήσουμε τη χώρα μας για να αναζητήσουμε δουλειά. Θεωρούμε ότι ο κ. Πάγκαλος και η κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, δεν νομιμοποιούνται ούτε να κυβερνούν, ούτε να εκπροσωπούν τον ελληνικό λαό μέσα ή έξω από την Ελλάδα.
Επιπλέον εκφράζουμε την απόλυτη στήριξή μας σε άλλου είδους πολιτική:
Εκφράζουμε την στήριξή μας στον αγωνιζόμενο λαό της Ελλάδας, στους Έλληνες και τους μετανάστες, στους εργαζόμενους που μένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους 400 εργάτες χαλυβουργούς που βρίσκονται στην 47η ημέρα της απεργίας τους. Ο αγώνας τους για αξιοπρέπεια αντιπροσωπεύει τον αγώνα κάθε ανθρώπου στην Ελλάδα και η νίκη του θα είναι σημαντική καμπή για την τυραννία σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Νίκη στους απεργούς της χαλυβουργίας!
Real Democracy Now!"


Παρέμβαση σε ομιλία Πάγκαλου στο Βερολίνο από babisflou