Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2012

Με φέις κοντρόλ η παρέλαση της 25ης Μαρτίου!

ΘΑ ΕΊΝΑΙ ... ΜΕΓΕΛΕΙΩΔΗΣ  ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!

Εντυπωσιακή θα είναι η φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου  στην Αθήνα, για την  οποία η κυβέρνηση  και οι Ένοπλες Δυνάμεις , έχουν  αρχίσει κιόλας τις προετοιμασίες, για να μείνει στην ιστορία.

Μετά τα όσα έγιναν  στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου, λαμβάνονται
μέτρα , για όσο το δυνατόν πιο λαμπρές εκδηλώσεις.

" Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση καθορίζεται ότι οκτακόσια άτομα με ονομαστικές   προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων" . και βέβαια να προσθέσουμε εμείς ότι θα χειροκροτούν ασταμάτητα και δεν θα γιουχάρουν βέβαια κανένα επίσημο.  

Παρακάτω δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε. Αντιγράφουμε από το onalert.gr
1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.


3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.


4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.)".Αυτή η είδηση καταρρίπτει ότι δεν έχουμε κράτος. Δύο και τρεις μήνες πριν οργανώνει μία παρέλαση. Πιο γρήγορα δηλαδή από το να οργανώσει μια χρεοκοπία.

Είμαστε όμως όλοι σίγουροι, ότι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θα είναι μια μεγελειώδης παρέλαση