Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο Πανούσης τα ρίχνει άγρια στον ... Τσαρλς Νταλάρα!


Ο Τζίμης Πανούσης και τι δεν είπε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή  "Δούρειος ήχος", για τον...Τσαρλς Νταλάρα, όπως διευκρίνησε. Διαβάστε ένα απόσπασμα των όσων είπε και μετά μπορείτε να ακούσετε όλη την εκπομπή, που μεταδίδεται καθημερινά από το Ράδιο 9 ( 89,8 μ).


" ... Όπως   στα τελειώματα της χούντας των συνταγματαρχών έτρεξε να μαγαρίσει όλα τα αντιαισθητικά τα τραγούδια, έτσι και τώρα στα τελειώματα της χούντας των κομματόσκυλων προσπαθεί να βγάλει απόξω την απαίσια ουρά του. Αυτοπλασάρεται ως θύμα και με μία άνευ προηγουμένου αρλουμπουρδολογία, βαφτίζει τα γιαούρτια ψάρια και αγωνίζεται για την αυτονομία τους και την αυτοδιάθεσή τους.


Η κανόνι  φλάτζα του ακατανόμαστου γιαουρτοσυλλέκτη από την σκόνη του χρόνου,  δεν τον βοηθάει στις βαθυστόχαστες αναλύσεις. Πότε μνημονιακός δικηγόρος του Πάγκαλου, πότε αντιμνημονιακός της Αριστεράς και της Προσόδου, αποπατεί στη χαλασμένη  μνήμη των ζαλισμένων  τηλεθεατών. 
\

 Τη μια γλύφει τις λαμπερές προσωπικότητες του Χρυσοχοίδη και του Ραγκούση, από την άλλη προτρέπει στους αγανακτισμένους να ξεσπάσουν στη γυναίκα του και στους άλλους βουλευτές και όχι στους καλλιτέχνες που αγωνίζονται αφιλοκερδώς για



ένα κομμάτι παντεσπάνι.


Για να μην παρεξηγηθώ βρωμιάρες μέρες , διευκρινίζω  ότι αναφέρομαι στον κουρέα της Ευρώπης, Τσάρλς Νταλάρα. Τον αρχιστράτηγο του PSI  που όταν οι συνάδελφοί του σαπίζανε στις φυλακές και τις εξορίες της χούντας , ο Τσαρλς ο Νταλάρα,  ψυχαγωγούσε τους Λαδάδες, τους Παττακούς και τους Μακαρέζους στην Παραλιακή , με τα Δειλινά και τα Στορκ, με τις Μαρινέλες και φωτογραφιζόταν με τη Δέσποινα Παπαδοπούλου.
Παραπονεμένααα λόγιααααα έχουν τα τραγούουουδια μας, γιατί τ'  ααααδικο πουλάααααει και γεμίιιιιιζει η τσέεεεεεπη μας"


Η  εκπομπή ΕΔΩ