Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Καραγκούνης: θα μείνει άγαλμα όλη η Ευρώπη, σαν τον Παυλόπουλο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ "ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ"

Ο Γιώργος Καραγκούνης μίλησε αποκλειστικά στο Πάμε Λουκέτο για τη σημερινή πρεμιέρα με την Πολωνία και το Euro και οι απόψεις του θα συζητηθούν.
Ολόκληρη η συνέντευξη:






- Κύριε Καραγκούνη γεια σας.
- Ευχαριστώ για την ερώτησή σας.
- Είμαστε λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Πολωνία.
- Θα σας απαντήσω στο ερώτημά σας. Βρισκόμαστε στο χείλος της πρεμιέρας και το ερώτημα ευρώ ή δραχμή θα κυριαρχεί στο στρίψιμο του κέρματος στη σέντρα και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά και έχουμε δει και όλες τις προεκλογικές συζητήσεις και αυτό πιστεύουμε ότι θα βγει μέσα στο γήπεδο και πιστεύουμε ότι θα παραδοθεί και ο Κασιδιάρηςενώ καταδικάζω την στάση του κ. Παυλόπουλου που έμεινε άγαλμα και ελπίζω να μην μείνει έτσι σήμερα ο Χαλκιάς. Ευχαριστώ για την ερώτηση.
- Διαπιστώνω ότι είστε πολύ επηρεασμένος από τις εκλογές και όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.
- Ευχαριστώ για την ερώτηση. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει στις εκλογές, αλλά και μία ισοπαλία να πάρουμε είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι σήμερα δεν θα μας επηρεάσει η έδρα, όπως και ότι δεν θα γίνει το ντιμπέιτ, κοιτάζουμε όλους τους αντίπαλους στα μάτια. Στηρίζω την αισιοδοξία μου στο ότι έχω δει τόσες κωλοτούμπες στις εκλογές που μία αν πιάσει στον αγωνιστικό χώρο θα έχουμε το πλεονέκτημα. Τα πρώτα λεπτά είναι κρίσιμα, αλλά ο τόπος δεν αντέχει άλλες εκλογές και θεωρώ ότι μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό με την Ισπανία και ο πιο χρεοκοπημένος ας κερδίσει. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το Εuro και μετά θα φύγουμε από την ευρωζώνη. Θα αφήσουμε άγαλμα όλη την Ευρώπη, όπως ο κ. Παυλόπουλος με τον κ. Κασιδιάρη. Ευχαριστώ για την ερώτηση.