Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ο Κυρ. Θωμαίδης πρόεδρος στη νέα Λίγκα




Η " ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ" σας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες του ξεχωριστού πραταθλήματος .

Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ  του νέου ξεχωριστού πρωταθλήματος  θα είναι "Τουίτερ Λίγκ" και θα έχει έδρα την Πάτρα , τιμώντας έτσι τους δύο εμπνευστές της. Πρόεδρος της διοργανώτριας θα είναι ο Κυριάκος Θωμαίδης , ενώ πρόταση από τον Κούγια έγινε και στον Λάκη Λαζόπουλο. Αντιπρόεδρος της Λίγκας  η Σία Κοσιώνη.

ΟΡΙΖΕΤΑΙ ένα νέο διαιτητικό Οργανο , η "Διαιτητική Συμμαχία " με πρόεδρο τον Περικλή Βασιλάκη , που θα ορίζει τους διαιτητές και όταν χρειάζεται θα σφυρίζει κιόλας, αν την ίδια ώρα δεν σφυρίζει στο δημοσιογραφικό πρωτάθλημα Τύπου. Αντιπρόεδρος ο Βοργιάς.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ της διοργανώτριας Αρχής θα είνσι φτωχά γιατί το επιτάσσει η εποχή , αλλά θα σχεδιαστούν σε στυλ  και τεχνοτροπία παράγκας , για να ξέρουμε τι προκάλεσε αυτό το πρωτάθλημα.

ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ  μέρος ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Παναχαϊκή, η Δόξας Δράμας, ο Ηρακλής και άλλες ομάδες, όχι όμως ο Ολυμπιακός, λένε οι πληροφορίες. Η " Φούλ Αμυνα" έχει το κάτι παραπάνω και σε αυτή την είδηση. Και εδώ είναι η βόμβα που θα κάνει το πρωτάθλημα αυτό ξεχωριστό. Θα συμμετάσχουν και ξένες  ομάδες  που υποφέρουν από τις τοπικές παράγκες, όπως η Λίβερπουλ, η Νάπολι, η Σουόνσι, η Μπρόντμπι, η Οπερα Καφέ  κλπ, ενώ δεν δέχτηκε ο Μουρίνιο για τη Ρεάλ που δεινοπαθεί στα ματς με την Μπαρτσελόνα.

Τιμητική συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα έχει η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ , γιατί έχουμε γίνει Βουλγαρία και στο ποδόσφαιρο.

Ολοι οι αγώνες θα γίνονται  στη Λεωφόρο αν έχουν τελειώσει τα έργα, ενώ δεν θα μεταδίδονται τηλεοπτικά, αλλά σε κασέτες από την εκπομπή του κ. Θωμαίδη.