Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ελειπε ο Καζιγιάμα

Πραγματικό θαύμα πέτυχε ο Παναθηναικός αφού κατόρθωσε και διατήρησε  το 3-0 που έχανε από τη Βέροια στο 55´ μέχρι και τη λήξη στο 94´ . Να προστεθεί ότι δεν δέχτηκε γκολ  επίσης και όταν ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα λόγω φωτοβολίδων που έριχναν οι οπαδοί του για να πανηγυρίσουν.

Ο αγώνας έμοιαζε πολύ με αυτόν στη Ρώμη με τη Λάτσιο, όπου πάλι είχαμε 3-0 νωρίς και έμεινε το σκορ μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να δηλώσει ο Φερέιρα ότι είμασταν πολυ καλοί μετά το 3-0. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επωφεληθεί ο Ρότσα και να κάνει καρμπόν δήλωση .

Σοβαρή δικαιολογία για το σκορ είναι ότι δεν έπαιξε με τους "πράσινους" ο Ιάπωνας Καζιγιάμα για να κοντρολάρει λίγο το ρυθμό και να καλμάρει το παιχνίδι των εκρηκτικών Βεροιωτών που έκαναν τους κατασκόπους Μπάρτσα και Ρεάλ να σημειώνουν συνέχεια στο μπλοκάκι τους, τα μαγικά του Ιωάννου και τις επελάσεις του Γεωργέα.

Ο κ Αλαφούζος τουίταρε ότι η ήττα οφείλεται στο ότι δεν έπαιζε ο ίδιος διαιτητής που ήταν στον αγώνα Βέροιας- Ολυμπιακού και ακύρωνε  όλα τα γκολ των γηπεδούχων και θα είχε διαμορφωθεί τότε το 3-0. 

Ο Πρίγκιπας στενοχωρήθηκε πολύ από το διασυρμό και έφαγε μαζί με τον Τσάκα και μερικούς στενοχωρημένος παλαίμαχους,  σε ρεστοράν κάτω από την Ακρόπολη ενώ αργότερα χόρεψαν τον χορό της κοιλιάς. 

Τα αίτια της ήττας θα συζητηθούν σήμερα στη 1μμ οταν θα δώσουν ταυτόχρονες συνεντεύξεις οι Φειζάλ και Αλαφούζος από το Κάραβελ και τον Sentra fm αντίστοιχα.