Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Πάρε - Πάρε
Έχουμε την παρουσίαση του Αντώνη Σαμαρά στους Καταριανούς επενδυτές:

"Γεια σας , καλέ. Είμαι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, καλέ. Με δημοσίεψαν οι μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, που έσωσα την Ελλάδα καλέ και με δημοσίεψαν οι ελληνικές εφημερίδες που έκανα επίταξη και ήρθα πρώτος στις δημοσκοπήσεις και βάζω φόρους στα αγροτεμάχια από το πρώτο τετραγωνικό μέτρο και θα ξεφουσκώσω τα λάστιχα των τρακτέρ αύριο - μεθαύριο .

Δεν είμαι επαίτης, ούτε ζητιάνος. Έχω φέρει εδώ 49 επιχειρηματίες και πουλάω ό,τι έχω και δεν έχω σε εξευτελιστικές τιμές, πάρε - πάρε. Έχω τράπεζες στη φτήνια. Εθνική, Αλφα 1,20 ευρώ , Γιούρομπανκ 0,70 ευρώ, Πειραιώς 0,30 ευρώ και δώρο αυτή την υπέροχη τσατσάρα  δωρεάν. Βοηθήστε την ανακεφαλοποίηση, καλέ.

Πουλάω αυτό το μπικ μισό ευρώ και λιμάνια, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, πάρε, πάρε. Έχω τον πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ εδώ, έχουμε νερό να ποτίσετε όλες τις ερήμους στο Κατάρ, να γίνετε ζούγκλα. Πάρτε ΕΥΔΑΠ, τιμαί λογικαί, όσο ένα εμφιαλωμένο νερό. Βοηθήστε την αποκρατικοποίηση, καλέ.

Τι σας έχω φέρει, έχω πράγμα που σπαρταράει, πάρε- πάρε. Έχω Ακτορα πρώτης ποιότητας, πάρε- πάρε, αλλά και δώσε- δώσε οδικά έργα και λιμάνια κατασκευάζουμε και Αττική Οδό στο Κατάρ κάνουμε, και μεταλλεία χρυσού αν έχετε αγοράζουμε , πάρε- πάρε, σπαρταράνε.

Έχω φέρει και Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ, να αγοράσει προπονητή και τον Σισέ. Ευχαριστώ πολύ Τσάκα για την υποδοχή. Μου υποσχέθηκε να φέρει πριιγκιπα  για την Ελλάδα ολόκληρη. Τι να πουλάμε ένα - ένα τα πράγματα; Να τα πουλήσουμε όλα μαζί να ξεχρεώσουμε. Εκτός απο τη Βουλή,γιατί δεν αφήνουν να την πουλήσουν οι υπάλληλοι της Βουλής για να έχουν δουλειά, καλέ.

Έχω εδώ καλέ και βλέπετε δίπλα μου,  διευθυντή του Μουσείου  Ακρόπολης. Θα μου πείτε καλέ, τι χρειάζεται στο Κατάρ αυτός.; Πουλάμε και το Μουσείο Ακρόπολης , καλέ, με όλα τα εκθέματα και όλους τους Καλαματιανούς υπαλλήλους μαζί. Θα βάλουμε ροδάκια στο Μουσείο και μετά Συγγρού, Αμφιθέας φτάνουμε στο λιμάνι Σόσκο και το φέρνουμε Κατάρ να χεστείτε, καλέ, στα πετροδόλαρα.

Παρακαλώ Καταριανοί προσέξτε. Αν δεν τα πάρετε εσείς θα τα πάρει Τούρκος Ερντογάν, που είναι εδώ Κατάρ, μένουμε στο ίδιο ξενοδοχείο και στο ίδιο δωμάτιο. Προσέξτε καλέ, θα μας αγοράσει καλέ, δεν θα ξέρουμε πού να βάλουμε τις τουρκικές λίρες.

Είμαι εδώ, καλέ, για το κυνήγι των  επενδύσεων, ενώ έχω  και άλλα πολλά κυνήγια, με τρακτέρ, ανεργία, φοροδιαφυγή κλπ. Βοηθήστε με, γιατί θα με πάρουν στο κυνήγι καλέ. Πάρε, πάρε, πάρε!

( από την Εφημερίδα των Συντακτών)