Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Σινέ Φάμπρι


Με Αλ Πατσίνο και το «Any Given Sunday» έφτιαξε ο Φάμπρι τους παίκτες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ . Είχε προηγηθεί  το επικό φιλμ  "300" .  Ο Ισπανός προπονητής πιστεύει πολύ στην κινηματογραφική μέθοδο και έχει ετοιμάσει κιόλας το πρόγραμμα των έργων , που θα προβληθούν τις επόμενες αγωνιστικές:

1. Με Κέρκυρα ( ΟΑΚΑ)
ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ  5.  Με τον Μπρους Γουίλις. Φετινή παραγωγή. Θα προβληθεί για να θυμίσει στους παίκτες του ΠΑΟ  το ένδοξο παρελθόν της ομάδας και ότι είναι πολύ σκληρός ο σύλλογος  για να πεθάνει έτσι άδοξα. Το "5" του τίτλου , δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλη θέση, εκτός από την 5η.  



2. Με ΠΑΟΚ ( Τούμπα)
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 11. Με Άρνολντ Σβατσενέγκερ, Χαμπίπ Σο ,  Εσπάρθα κλπ. Μήνυμα, ότι  πρέπει να αποδράσουμε οπωσδήποτε από την Τούμπα με τους 3 βαθμούς. Μπορεί να φάμε πρώτοι γκολ, λέει ο Φάμπρι, αλλά πρέπει να είμαστε καταιγιστικοί στη συνέχεια σαν τον Σβατσενέγκερ, για να γίνει η "Ολική Επαναφορά", που θα δουν καπάκι οι παίκτες στο "Σινέ Φάμπρι".



3. Με Πλατανιά, ΟΑΚΑ
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Εκδίκηση για την ήττα στην Πλατανιά. Με τον τίτλο Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ υπάρχουν δεκάδες ταινίες. Θα λιώσουν  οι παίκτες στο βίντεο για να τις δουν όλες



4. Με Πανιώνιο , ΟΑΚΑ
ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ. Ο Φάμπρι δεν πιστεύει με  τίποτα τον Πανιώνιο γι αυτό θα αποφαρτίσει τους παίκτες δείχνοντας κινούμενα σχέδια.



5. Με Ολυμπιακό, Καραϊσκάκη.
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ , ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΙ: Ταινία με τολμηρό και σκληρό περιεχόμενο. Να προσέξουν να μην την πατήσουν οι παίκτες του. Αντίθετα να ολοκληρώσουν την προσπάθεια των τελευταίων αγωνιστικών.  Τοτσέ και Φιγκερόα να προσέχουν τις διεισδύσεις τους. Ακατάλληλο για ανηλίκους παίκτες, Φουρλάνο κλπ.

6. Με Βέροια, ΟΑΚΑ
ΣΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ: Μιούζικαλ. Η αποθέωση. Τρεις βαθμοί και ο γύρος του θριάμβου. Οι παίκτες χορεύουν Fabri Shake. Επειδή συμπίπτει ο αγώνας με τη Βέροια, προσκαλούνται στον αγώνα και στη παρακολούθηση του φιλμ Βύντρα, Σπυρόπουλος κλπ.