Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Συνέντευξη του κ. Κωλοτούμπα Κούγια



Από ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ - efsyn.gr

ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ 
Μιλάμε με  τον κύριο Κωλοτούμπα Κούγια , γνωστό για την σταθερότητα των απόψεων του. Πολλοί εκπλήττονται με αυτή την ικανότητά σας να αλλάζετε στρατόπεδα . Πριν τρεις  μέρες είσασταν με τον κύριο Αλαφούζο. 

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Ο Γιάννης είναι ένας εξαιρετικός παράγων , που έδινε ένα άλλο στίγμα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι έδωσε και δίνει φοβερό αγώνα για την παράγκα και τα στημένα. Θυμηθείτε τις κασέτες και το βαλιτσάκι . Κάποιος χοντρός με απύθμενο θράσος έχει διαλύσει  τα πάντα στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα. Ναι,  παράγων σαν τον Γιάννη ομολογουμένως δεν υπάρχει άλλος. Μπράβο Γιάνναρε! 

ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ
Τώρα όμως είστε με τον αντίπαλό του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ 
Μα.  δεν πρέπει να προστατευθεί ο κ. Μαρινάκης από τις επιθέσεις εναντίον του για τις κασέτες, τα δήθεν στημένα, τα δήθεν βαλιτσάκια. Ο Βαγγέλης είναι το ....
κάτι άλλο. Και παιδί διαμάντι. Γνωρίζετε δε επαγγελματικά τις εφοπλιστικές επιτυχίες του. Έκανε δε τον Ολυμπιακό Πόρτο της Ελλάδας. Μόνο 67 εκ. από πωλήσεις παικτών και άλλα τόσα όπως θα διαβάσετε δε διπλανό ρεπορτάζ. Και άλλοι απίστευτος τύπου , καθυβρίζουν και μιλάνε απούλητα για "έναν χοντρό με απύθμενο θράσος που έχει διαλύσει  τα πάντα στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα".Βαγγέλη μην τους ακούς, γράφτους. Θα δεις τι έχουν να πάθουν από μένα τα μ@υνιά". 

ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ
Άρα αυτή τη στιγμή είστε  σαφώς με τον κ. Μαρινάκη. 


ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ 
Όχι, αυτό συνέβαινε μέχρι σήμερα το πρωί. Απ’ το μεσημέρι και μετά έχω την ιδιότητα να είμαι εκπρόσωπος του κ.  Ιβάν Σαββίδη. Κάνουμε μεταγραφές, βάζουμε στη φυλακή τον οπαδό που έπιασε από το λαιμό τον κ. Σαββίδη και προχωράμε με δύναμη , όπως δείξαμε και εναντίον της μολδαβική σ´ ομαλςας. Μπροστά στον κ. Σαββίδη, Μαρινάκης και Αλαφούζους δεν πιάνουν μία. Θα τους ξεσκίσει  . Ιβάν - Ιβάν . είσαι το πάν! 

ΦΟΥΛ ΑΜΥΝΑ
Είναι εκπληκτικό. Κάθε λεπτό αλλάζετε απόψεις. 

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Κάνετε λάθος. Εγώ είμαι πάντα σταθερός στις απόψεις μου. Τώρα αν απόψεις αλλάζουν γνώμη, δε φταίω εγώ. Αλλά ο σύγχρονος και πετυχημένος  ποδοσφαιρικός παράγων και κορυφαίος ποινικολόγος,   πρέπει να πιάνει τον παλμό της εποχής όπου όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή και να αντιληφθεί  πού ρέει το χρήμα. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είμαι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη  και καταγγέλλω τους κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Σαββίδη που διέλυσαν πανεντελώς το ελληνικό ποδόςφαιρο. Ευτυχώς που έρχεται στη σούπερ Λίγκα ο Δημήτρης και θα βάλει τέλος στα αίσχη που γίνονταν. Να τονίσω και  τις άοκνης προσπάθειές του για την Αγιά Σοφία. Γεια σου Δημήτρη  φισφιρή, που ο ΟΠΑΠ σου είναι σαν σφυρί.