Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πουλήθηκαν σε Ατλέτικο , Γιουβέντους , Μάλμε τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού!

(Από Φουλ Αμυνα - Εφημερίδα των Συντακτών)



ΔΕΝ. μιλάμε για την πώληση του Χολέμπας στη Ρόμα , το Σάββατο το βράδυ . Πήγε να κάνει παρέα στον Μανωλά κα τον Τοροσίδη. Και θέλουν κι άλλους 8 παίκτες του Ολυμπιακού για να κάνουν 11άδα. Για άλλο λέμε.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΡΔΗ  ήρθαν για τον Ολυμπιακό αμέσως με την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ατλέτικο , Γιουβέντους και Μάλμε έπεσαν αμέσως στην ανάγκη του Ολυμπιακού και ζήτησαν να αποκτήσουν παίκτες του για να τον αντιμετωπίσουν .

Ο Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ  ήταν βέβαια προετοιμασμένος γι αυτό το ...

ενδεχόμενο και άλλα 67 εκ. ευρώ θα μπουν στην τσέπη του με τις νέες παραχωρήσεις, που θα ολοκληρωθούν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:  Φανερή είναι στην Ατλέτικο η έλλειψη σέντερ φορ μετά την αποχώρηση του Κόστα . Γι αυτό προτάθηκε από τον Ολυμπιακό και συμφωνήθηκε να αποκτηθεί ο Παπάζογλου από τον Ατρόμητο , στον οποίο μόλις είχε δοθεί δανεικός και πέτυχε μάλιστα γκολ και στην πρεμιέρα. Τιμή 10.000.000 ευρώ.

Η ΓΙΟΥΒΕ  θέλει  κολασμένα τον Διαμαντάκο, που πιστεύει ότι είναι ο νέος Ντελ Πιέρο,αφού κλήθηκε στην Εθνική και έχει πετύχει γκολ σε όλα τα επίσημα και φιλικά ματς μέχρι τώρα. Τιμη: 37.000.000 ευρώ.

Η ΜΑΛΜΕ  έχει παντού κενά και ο Β. Μαρινάκης τις πούλησε  Αβραάμ   και Μανιώτη, γιατί είνσι Έλληνες και χαλάνε το ξένο προφίλ της ομάδας. Τιμή και για τους δύο 20.000.000 ευρώ.