Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Το έχεσε το κατούρημα ο Πρετεντέρης

WC

Από Efsyn.gr


♦ Ο Ομπάμα, που θα μας βοηθούσε και θα μας έσωζε, είπε φάτσα κάρτα ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι «σοβαρή». Τι εννοεί ότι είμαστε δηλαδή;
♦ Σ' αυτή τη χώρα είμαστε φτηνοεπιγραφή πάνω στο Ραδιομέγαρο; Από τη «ΝΕΡΙΤ» που καμάρωνε αφαίρεσαν δύο γράμματα, έσπρωξαν τα άλλα κι έγινε «ΕΡΤ»!
♦ Ολόκληρη «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» που ήταν πριν έγινε μια κουτσουλιά: ΕΡΤ.
♦ Δεν φαίνεται ...
καθόλου. Πρέπει να πηγαίνεις με κιάλια για να βλέπεις το κτίριο.
♦ Αντί να πηγαίνουν οι καλεσμένοι στην ΕΡΤ, θα πηγαίνουν στη διπλανή πολυκατοικία για να βγουν στον αέρα.
♦ Δείχνει ολοκάθαρα ότι αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα το γεγονός πως η Ελλάδα όλη ασχολιόταν με τα εξής δύο σοβαρότατα θέματα.
♦ Το πρώτο θέμα ήταν η εμφάνιση Καμμένου σε στρατιωτική επιθεώρηση με στρατιωτική στολή παραλλαγής όλα τα λεφτά: έξω το πουκάμισο-ριχτάρι, γυαλιά ηλίου, ασκεπής, ακομβίωτος και αλούστρωτος. Τον είδαν έτσι και συσκέφτηκαν οι Τούρκοι να μπουκάρουν μέσα.
♦ Στο Διαδίκτυο για τη σούπερ ουάου εμφάνιση του επικεφαλής της Εθνικής Αμυνας του έριξαν συνολικά 2.354.870 χρόνια φυλακή και 5 αιώνες στέρηση εξόδου.
♦ Ο Καμμένος παρακολούθησε και την αναπαράσταση της ανατίναξης στο Κούγκι. Επανέλαβε τις γνωστές δηλώσεις και προθυμοποιήθηκε να είναι το πρώτο βλήμα της ανατίναξης.
♦ Το δεύτερο θέμα ήταν αν μπορούν να κατουρήσουν τα ΜΑΤ στη Βουλή. Η άποψη της στήλης:
♦ Ο εξοπλισμός των ΜΑΤ πρέπει πια να είναι στολή-κράνος-ασπίδα-πάμπερ ή καθετήρας ή καθίκι.
♦ Η Ζωή πρέπει να κάνει τις εξής τουαλέτες στη Βουλή: ανδρών, γυναικών, αναρχικών και αστυνομικών.
♦ Η λύση που δόθηκε τελικά είναι οι αστυνομικοί να κάνουν τα τσίσα τους στη Βουλή, αλλά να φοράνε σακάκι και με επίδειξη ταυτότητας. Είναι όμως μισή λύση. Πρέπει να κουβαλάνε και χαρτί υγείας.
♦ Το σοβαροποίησε το θέμα ο Πανούσης που τα 'βαλε με τη Ζωή λέγοντας πάνω-κάτω ότι είναι λάθος η απόφαση και ρατσιστικά τα όσα κάνει για το κατούρημα των αστυνομικών.
♦ Οι τσακωμοί γι' αυτό το θέμα μάς έλειπαν. Για όλα είναι ικανή αυτή η κυβέρνηση. Να γλιτώσει το πέσιμο από τις διαπραγματεύσεις και να
πάει από χέσιμο.
♦ Το σοβαροποίησε και το ξεφτίλισε το θέμα ο Πρετεντέρης με μπλακ τόταλ ντύσιμο, που αφιέρωσε όλη την εκπομπή τη νύχτα στο κατούρημα. Αν έβλεπες το πράγμα αλλιώς, κατουριόσουν από τα γέλια.
♦ Πρωταγωνιστής ο Αδωνις που είπε τη φοβερή ατάκα ότι έχουν δικαίωμα στο κατούρημα και οι αστυνομικοί. Ωχ, Θεέ μου!
♦ Ακούστηκαν πολλά για ουροδόχους κύστες, χέστρες και δόθηκε η είδηση-σοκ από τον Δημήτρη Τάκη ότι οι αστυνομικοί της Βουλής θα φοράνε πολιτικά από σήμερα για να πάνε να κατουράνε.
♦ Μετά μπήκε το θέμα αν η ωραιότατη αστυνομικός που είναι στην είσοδο της Βουλής θα φοράει αστυνομικά ρούχα ή ταγέρ να πάει στο WC.
♦ Το έχεσε το κατούρημα ο Πρετεντέρης. Σου ερχόταν να πας να κατουρήσεις στο γυαλί.
♦ Μετά πώς να μην πεις ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι «κατούρα να φύγουμε» και «χέστηκε η Ελλάδα στ' αλώνι».http://www.efsyn.gr/arthro/ehese-katoyrima-o-pretenteris