Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κάτω τα χέρια από τον Πάγκαλο ! Το σκάνδαλο του Αστακού!


Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι φήμες και όχι μόνο ,ότι υπάρχει σχέδιο να φαγωθεί ο Πάγκαλος από την θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Το απεχθές σχέδιο που έχει καταστρώσει ο Γιώργος, γιατί...
 του κλέβει την προβολή, ανέλαβαν να το υλοποιήσουν, οι δικοί του άνθρωποι. Ο Μπεγλίτης δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ «Με ενοχλούν οι δηλώσεις Πάγκαλου΄΅ ενώ ακόμα και ο Πεταλωτής( άκουσον - άκουσον! )  , δήλωσε  για τον Πάγκαλο, ότι εξέφρασε δικές του απόψεις και δεν προσπάθησε να εκφράσει επίσηµες θέσεις της κυβέρνησης.

Ντροπή και αίσχος  και καταισχύνη. Πάνε να κάνουν το σκάνδαλο του αστακού στο Κινγκ Τζορτζ , μεγαλύτερο και από το σκάνδαλο του Αστακού στην Αιτωλοακαρνανία, για το οποίο δεν πλήρωσε κανένας.

Υπάρχει ακόμη η λανθασμένη αίσθηση ότι ο κόσμος έχει στραφεί κατά του Πάγκαλου, για τις διάφορες δηλώσεις του. Το αντίθετο. Ευτυχώς που υπάρχει και ο κ. Πάγκαλος, σε αυτές τις μέρες του ΔΝΤ. Για να φανταστούμε όλοι, πως θα είναι η ζωή μετά Πάγκαλο, αν τον καθαιρέσουν;

Βέβαια, αν ο Γιώργος τον καθαρίσει, τι να κάνουμε κιόλας. Η ζωή συνεχίζεται. Εκτός αν δηλώσει ο Πάγκαλος "μαζί τον φάγαμε".

Όχι, ο κόσμος θέλει τον Πάγκαλο!
Κυρίως, για τις πληροφορίες, 'οτι αν φύγει ,απείλησε  τον Παπανδρέου,  θα τα πει όλα . Ελα, άνοιξε το στόμα σου, τώρα σε πιστεύουμε, ότι κάτι ξέρεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


Σουίτα 5.400 ευρώ για τον Πάγκαλο, την Πρωτοχρονιά
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/5400.html


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΚ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_04.html

Πάγκαλος:  Οι αστακοί ήταν ψόφιοι, ο σολομός καπνισμένος,  το μπαρμπούνι έκλανε...

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_3659.html