Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ο ύμνος του… λουκέτου!








«Ελλάς, πάμε λουκέτο» λέγεται ο τίτλος της επιθεώρησής μας και δικαιώνεται πικρά κάθε μέρα. Η λέξη «λουκέτο» είναι τις τελευταίες μέρες πρώτη είδηση στα δελτία των 8, πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και εικόνα από αυτές που βλέπουμε γύρω μας πιο συχνά.
Εμείς  βέβαια συνεχίζουμε τις πρόβες μας , μόνο που στις τελευταίες μέρες γίνονται στο κοινοτικό κατάστημα, από την αίθουσα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου που γίνονταν μέχρι τώρα. Από βδομάδα θα πάμε στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου, όπου θα δοθεί η μια, η μοναδική και… συλλεκτική παράσταση της επιθεώρησής μας και μετά θα βάλουμε κι εμείς λουκέτο!
Θανάσης Αποστόλου, Βάνα Βλάχου, Σούλα Βλάχου, Τάσος Κώτσου, Δημήτρης Λαγός, Έφη Λύκαρη, Γιώργος Μαργαρίτης, Σπύρος Μάρκος , Θανάσης Μόσχος,    Δημήτρης  Μπελίτσας, Γιάννης Πάστρας, Κατερίνα Πρεπούση, Γιώτα Τρόκα , Γιώργος Τσιμίκος και Τσούτσου Κατερίνα.  Μαζί  με την Βίκυ Κελέρμενου που σκηνοθετεί το έργο, τα μέλη της θεατρικής ομάδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Στειρίου , που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δίνουν τα πάντα για αυτή την παράσταση , κλέβοντας  πολλές φορές χρόνο από τις την άδειά τους, τη δουλειά τους, τις ασχολίες τους, την ξεκούρασή τους.

Βέβαια δεν ξεχνάμε με τις πρόβες και την προετοιμασία μας, τις εκδηλώσεις που γίνονται  αυτές τις μέρες στο χωριό. Χθες το βράδυ είχαμε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, Πνευματικές και σωματικές ασκήσεις από τους μαθητές της «Κιβωτού» του Πνευματικού Κέντρου της εκκλησίας μας , με τη διδασκαλία του αιδεσιμότατου πατέρα Εμμανουήλ, που δεν μένει μόνο στα εκκλησιαστικά του καθήκοντα, αλλά δημιουργεί και όμορφες και πρωτότυπες εκδηλώσεις  σαν την χθεσινή.















Και βέβαια κλείνουμε , όπως πάντα  την  ανάρτησή μας, με ένα τραγούδι. Αυτή η φορά   είναι το τραγούδι της έναρξης του «Ελλάς, πάμε λουκέτο», που πάει να γίνει ο… ύμνος του λουκέτου!