Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Έσκισαν Μενεγάκη- Καραμεροχαριτάτοι!

Εντυπωσιακές ήταν και οι δύο πρεμιέρες των δύο πρωινάδικων σήμερα, δείχνοντας έτσι ότι το φετινό πρόγραμμα των καναλιών θα είναι αχτύπητο και όλοι Έλληνες θα κάθονται στον καναπέ και θα
στουμπώσουν στην τηλεόραση.

Οι πολυαναμενόμενες πρεμιέρες του "10 με 1 μαζί" και του "Καφές με την Ελένη" είναι πλέον γεγονός και σας μεταφέρουμε γρήγορα τις εντυπώσεις μας, γιατί σας έχει κόψει η αγωνία.

Η Ελένη φορούσε ένα ροζ, κόκκινο, φούξια φόρεμα , δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε απόλυτα, γιατί έχουμε και αχρωματοψία. Το φόρεμα πάντως έδειχνε όλο τον ψυχικό της κόσμο.

Το σκηνικό της εκπομπής της σχεδόν το ίδιο, αλλά βαμμένο πάλι το πρωί, που του πέρασαν ένα χέρι. Περικοπές γάρ.

Η δικιά μας Ελένη , έκανε την έκπληξη, αφού
ξεκίνησε με ενημέρωση, γιατί της είπαν ότι αυτό είναι που μπορεί να την σώσει.

Η Ελένη έδειξε ότι το έχει, αφού μίλησε για με τους οδηγούς βυτιοφόρων και μας έδωσε μία γεύση infotainment. Η επιτυχία της Ελένης ήταν μεγάλη, γιατί αμέσως μετά τρομοκρατημένοι από την ανάλυση οι βυτιοφόροι, αποφάσισαν να μην ξαναπεργήσουν τουλάχιστον στα επόμενα 15 λεπτά.

Ακολούθως στο πλαίσιο του ενημερωτικού παίχτηκε βίντεο με τον Πάγκαλο, αλλά
επειδή όλα έχουν ειπωθεί για το θέμα, η Ελένη το προσπέρασε.

Η Ελένη έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη ενημέρωση όταν κάθισε στον καναπέ τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά στο σημείο αυτό κάναμε ζάπινγκ. Προφανώς θα μίλησε για τον Ρέμο.

Ο Ρέμος τώρα ήταν καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου και θα μίλησε προφανώς για την Ζέτα. Οι βασιλιάδες του infotainment ( τι είναι αυτό, τελικά;) έδειξαν την κλάση τους με το «καλημέρα». Μας παρουσίασαν αποκλειστικά στιγμιότυπα από το γύρισμα του τρέιλερ της εκπομπής τους. Μίλησαν δε και οι δυο αποκλειστικά στην εκπομπή τους.