Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Μέσι: Θέλω να γίνω Φέτφα!


Συνεχίζονται οι διθύραμβοι από τον Παγκόσμιο Τύπο για το φαινόμενο «Φετφατζίδης». Επιλέγουμε τα πιο χαρακτηριστικά δημοσιεύματα:

Στη ισπανική «Μάρκα» , ο Μέσι δήλωσε εντυπωσιασμένος « Θέλω να παίξω με τον Φέτφα»

Στην Αγγλία, οι νέοι ιδιοκτήτες που θα αναλάβουν την Λίβερπουλ, διαβάζουμε στον «Γκάρντιαν» το πρώτο που θα κάνουν είναι να αποκτήσουν τον Φετφατζίδη και να του δώσουν
και το όνομα στο «Ανφιλντ».

Στο Μάντσεστερ , ο Φέργκιουσον έσκισε το μπλοκάκι που είχε υποψήφιο για τη Γιουνάιτεντ τον Νίνη και χθες βράδυ έδειξε βίντεο στους παίκτες με τον παγκόσμιο Φετφτατζίδη.

Το σύνθημα στην Μάντσεστερ πια είναι «Φε- Φε» ( δηλαδή Φέργκιουσον- Φετφατζίδης)

Στη Ιταλία , όπως διαβάζουμε στην «Κοριέρε ντελα Σέρα» διακόπηκε ο αγώνας Ιταλίας – Σερβίας, για να μπορέσουν να πάνε οι φίλαθλοι σπίτια τους να δούνε τον Φετφταζίδη, που έπαιζε αυτή την ώρα.

Στην κριτική τους λένε ότι τέτοιος παίκτης βγαίνει κάθε 10 αιώνες και έχουν να δουν τέτοιο παίκτη, από την εποχή των ρωμαϊκών οργίων. Που δεν συγκρίνονται βέβαια με τα όργια που έκανε ο Φετφατζίδης στους Ισραηλινούς.

Έχουμε όμως νέες δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη για τον συμπαίκτη του στην Εθνική :


« Αυτό που με τρελαίνει στον Φέτφα , είναι το ασταμάτητο τρέξιμό του. Τον βλέπω να τρέχει δίπλα μου στον αγώνα και κουράζομαι ακόμα περισσότερο. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι χωράνε στην Εθνική , μαζί με τον Νίνη. Με το δίδυμο αυτό στο κέντρο, εγώ και ο Καραγκούνης, μπορούμε να παίζουμε μέχρι τα 50 στην Εθνική ομάδα. Ευχαριστώ.»