Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Από το «μάστερ σεφ» στο «μάστερ σερ»

Κολλητά έπαιξαν στο Μέγκα , ο «μάστερ σεφ» και ο «μάστερ σερ». Ευγενία Μανωλίδου και σερ Μαρκεζίνης έκαναν ένα δυνατό δίδυμο και θα επιβραβευτούν από την ΑGB.

Προηγείται βέβαια ο σερ που έχει γίνει ο άνθρωπος των ημερών στην Ελλάδα. Θα ξεκινήσουμε όμως από την Μπουμπούκα.

Πάει να κάνει την εκπομπή « Στιγμή της αλήθειας». Ολόιδιο ύφος.

Σε λίγο θα ακούσουμε ερωτήσεις του στυλ:

- Το κάνετε με μακαρόνι;


- Η γυναίκα σας , σας απατά με χοχλιούς μπουμπουριστούς;

- Κάνατε τρίγωνο με την κουμπάρα και με αστακό μαρινάτο;

Κι αφού νουθετήσαμε την κ. Μανωλίδου, πάμε στον σερ Μαρκεζίνη ( το «σερ» είναι το μικρό του όνομα μάλλον, γιατί όλοι έτσι τον λένε).

Είδαμε τη συνέντευξη του σερ με τον Παύλο Τσίμα. Ακολουθήστε  παρακαλώ παρακάτω:


Ξεκίνησε ο ακαδημαϊκός που διαπρέπει 50 χρόνια στο εξωτερικό, αλλά τώρα τον ανακαλύψαμε:" Η οικονομική κρίση που σας πονάει σήμερα, θα την αισθανθείτε σε δύο χρόνια".

Μας έτσουξε η ατάκα, αλλά τέτοια και καλύτερα μας λέει και ο Μητσοτάκης. Στη συνέχεια μας αποκάλυψε ότι δεν έχουμε πιάσει ακόμα άσπρο πάτο στην οικονομία.

Μετά ζήτησε από τον κ. Τσίμα, να μείνει στο λίβινγκ ρουμ του σπιτιού του. Ανησυχήσαμε για τις προθέσεις του , όμως αμέσως διευκρίνισε ότι μιλάει για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με τους Τούρκους και ηρεμήσαμε.

Μιλούσε μοντέρνα καθαρεύουσα. Μιλούσε για κάποια « Αλ Κάιδα». Το « έκλεινε» μάλιστα και στη γενική: « Της Αλ Κάιδος».


Όταν το είπε πέντε- έξι φορές μας μπήκε η υποψία, ότι μάλλον μιλούσε για τη γνωστή σε μας « Αλ Κάιντα» .

Αναφέρθηκε και στον πατέρα του Σπύρο Μαρκεζίνη, που δεν έγινε σερ, μάλλον λόγω των ανδραγαθημάτων του (όσοι δεν ξέρουν  ποιος είναι ο Σπ. Μαρκεζίνης γκουγκλάρετε. Θα καταλάβετε).

Πολλοί λένε ότι ο σερ Μαρκεζίνης είναι το πρόσωπο που προωθούν τα ΜΜΕ για νέο υπουργό σε κυβέρνηση συνασπισμού. Μπορεί και για πρωθυπουργό, θα λέγαμε εμείς. Στο pamelouketo, η εντύπωση που μας άφησε , είναι σαν να διαβάσαμε ένα άρθρο στον «Ελεύθερο Κόσμο» ( γκουγκλάρετε πάλι).