Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΠΗ- ταλισμός

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τώρα τους φταίνε τα… ΚΑΠΗ! Κάτι έχουν με τους συνταξιούχους και θέλουν να τους στείλουν πρόωρα. Τις προτάσεις του διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ( κ. Προβόπουλος, μπορεί να τις από δυο πλευρές. Είτε να εξοργιστείς, είτε να βάλεις τα γέλια.

Για να σωθεί λοιπόν η οικονομία ο Προβόπουλος, στην «ενδιάμεση έκθεση» της Τράπεζας της Ελλάδος ζητάει το κλείσιμο των ΚΑΠΗ και την κατάργηση των εκδρομών και των καλοκαιρινών διακοπών των ΚΑΠΗ. Βέβαια το δεύτερο θα γίνει…
αυτόματα αν ισχύσει το πρώτο…


Για γέλια και για κλάματα είναι και η δεύτερη πρόταση Προβόπουλου: συνολική επανεξέταση των δαπανών για τη μεταφορά μαθητών από απομακρυσμένα χωριά στο σχολείο τους. Με αεροπλάνο ή με τα πόδια θα πηγαίνουν οι μαθητές στα  σχολεία; Με το μετρό μήπως;
;
Και να το λαϊκίσουμε λίγο το πράμα. Ο Προβόπουλος στις 4 Δεκεμβρίου, έκανε.. μείωση της αμοιβής του κατά 20% στις 4/12/2009. Από 400000 ευρώ έφτασαν τα 320000 ευρώ μόνο! Όχι βέβαια τον χρόνο! Τον...  μήνα! Τον προηγούμενο χρόνο οι αποδοχές του ήταν… μόνο 4.100.00 ευρώ. Να πάρει τα μισά ( και πολλά του αφήνουμε) και να πάνε τα παιδιά των απομακρυσμένων περιοχών με τα πόδια και τα ΚΑΠΗ καλοκαιρινή εκδρομή.

Ιδιότυπος ΚΑΠΗ- ταλισμός Προβόπουλου. Όσο για την έκθεσή του, τη λένε "ενδιάμεση" γιατί χρησιμοποιεί το ενδιάμεσο δάχτυλο.