Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

"OXI προσλήψεις" βροντοφώναξε ο Καψής

"Όχι, απολύσεις" έλεγε το πανό των συμβασιούχων που είχαν σκαρφαλώσει στην Ακρόπολη , "Οχι, προσλήψεις" βροντοφώναξε ο Μανόλης Καψής.

Ο σχολιαστής του Μέγκα ήταν εξοργισμένος με τους συμβασιούχους,  και τα είχε πάρει  στην  κράνα του, αφού ανέβηκαν στα ύψη πάνω στα μνημεία και κινδύνευαν  να πέσουν κάτω να σκοτωθούν και θα έβρισκε τον μπελά η κυβέρνηση.

Φοβηθήκαμε ότι θα τον χάναμε απόψε τον Μανόλη αφού αναψοκοκκίνισε και το χειρότερο όλων είναι ότι ο Στραβελάκης δεν τρομοκρατήθηκε. Αντιθέτως δούλευε τον κ. Καψή  και  του έλεγε....
 ότι όταν ήταν μικρός  και τον είχαν πάει οι δικοί του , δεν τον άφηναν οι φύλακες, ούτε να χαϊδέψει τα μάρμαρα και ένας μάλιστα τον χαστούκισε.

Ο Μανόλης Καψής ήπιε ζωντανά δύο χάπια για την πίεση και διασώθηκε. Από την άλλη εμμένει στην  απόφασή του να μην προσλάβει τους συνταξιούχους και αναμένονται εξελίξεις.

Στην άλλη  πλευρά τώρα ο πρόεδρος των συμβασιούχων ο γνωστός με το όνομα , ο κύριος Χασομέρης, δεν μας τα είπε κι αυτός καλά σήμερα.. Και μπορώ να πω μας κούφανε. Μας είπε ο κύριος Χασομέρης,  ότι οι τουρίστες δεν έρχονται για την Ακρόπολη, αλλά για τους εργαζόμενους , και περίπου  αν δεν είχαν προσληφθεί αυτοί , δεν θα υπήρχε η Ακρόπολη.

Παραλίγο να τον πιστέψω, γιατί μια θεία μου, μου είχε πει ότι είδε  έναν Ιάπωνα ,  να διαβάζει προσπέκτους και  να θαυμάζει φωτογραφίες του κ. Χασομέρη, για να τον επισκεφτεί.

Εμείς, τα χώσαμε και στις δύο πλευρές, διατηρήσαμε την  πολυπόθητη ισορροπία, καληνύχτα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: ΣΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΤΑ ΧΑΣΟ-ΜΕΡΗ

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html