Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η… « προκυμαία» Φαίη Σκορδά απάντησε στον Λαζόπουλο

ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ "MEGA MOU"

Απάντησε η… « προκυμαία» Φαίη Σκορδά, στο Λάκη Λαζόπουλο, στην ατάκα του " Θα παίξει στο "Νησί" . Θα κάνει την προκυμαία"!

Και στις άλλη  ατάκα απάντησε : «Θα κουραστεί ο Λιάγκας θα έρθει στον … ξεκούραστο». Η ατάκα «Οι  Θεσσαλονικιές είναι σαν τον νεροχύτη, που  θέλει να ρουφάει συνέχεια» ήταν γενικής .... λήψεως.

Απάντησε η Σκορδά, όμως όλα τα λεφτά ήταν η ερώτηση Λιάγκα, αν ...
θα πάει στο Λαζόπουλο, όταν... αυτος κουραστεί!  «Όταν κουραστείς…. θα το πω δημόσια τι θα κάνω» απάντησε η παρουσιάστρια και έμεινε εκεί το θέμα.Τι να πουν άλλωστε; Είκοσι λεπτά στιγμιότυπα έπαιξαν από το Τσαντίρι. Μας αρέσει που ο Λαζόπουλος παίζει και επανάληψη την εκπομπή του, με τόση αναπαραγωγή που τρώει!

Για το Λαζόπουλο, βάλαμε να δούμε το mega mou, αλλά είναι τόσο καλή η εκπομπή που μας κράτησε κοντά της και χάσαμε τους Καραμεροχαριτάτους.

Λίγο αργότερα , έγινε σύγχυση στο Mega mou όταν....
 η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη χαρακτήρισε τον Άρη, σαν «ανδρικό όργανο»
ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ: Ο Άρης αντιπροσωπεύει το ανδρικό όργανο!

ΣΚΟΡΔΑ: Ανεβαίνει και κατεβαίνει δηλαδή; Μη με τρελαίνεις!!

ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ: Έτσι ακριβώς!

Λύθηκε κι αυτό το θέμα και θα το δούμε βέβαια την Τρίτη σε αναπαραγωγή απο το Τσαντίρι.

 Μετά είχαμε συζήτηση με την πολύ σπουδαία ηθοποιό Χρύσα Ρώπα, που δήλωσε χαρά και τιμή που είναι στην εκπομπή. «Χαρά» το καταλαβαίνουμε , γιατί θα διαφημιστεί η δουλειά  της Χρύσας  ( στον θέατρο Αλίκη , είναι) αν και δεν χρειάζεται , είναι μοναδική. Την « τιμή» δεν βλέπουμε.
Η συζήτηση οδηγήθηκε προς στιγμήν σε ριάλιτι. Η Ρώπα είπε ότι έκανε 9 σπίτια από τη δουλειά της και τώρα μένει στο νοίκι.
Ο  Απόστολος Ρήγας μετά είπε σε βίντεο ότι η Ρώπα έχει «guts»Τη ρώτησε ο Λιάγκας για διευκρινίσεις και η απάντηση είναι: «έχω, έχω».

Τη Χρύσα την εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο, πέρα από τη δουλειά της, γιατί δήλωσε ότι δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι της. Ακούει Σκάι και Μελωδία και δεν ήξερε καν τη Βανδή, σε κάποιο σενάριο των Ρήγα – Αποστόλου. Απορούμε όμως πως ξέρει τον Λιάγκα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΣΚΟΡΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

http://pamelouketo.blogspot.com/2010/11/blog-post_9479.html