Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Φοβερή η τρόικα Καρακατσάνη - Κωνσταντίνου- Λαζόπουλου!

Να το εξομολογηθούμε: εδώ στο pamelouketo, βλέπουμε το Τσαντίρι, μετά το... μισό του. Γιατί μας αρέσουν πολύ τα σκετς που έχει καθιερώσει με μεγάλους ηθοποιούς και δεν μας αρέσουν τόσο τα βιντεάκια και τα ανέκδοτα. Στο ζάπινγκ με το Αγιαξ -Ρεάλ, πέσαμε πάνω στην εκπομπή. Και φάνηκε αμέσως ότι ο Λαζόπουλος ήταν σε φόρμα (μετά από δύο βδομάδες ντεφορμαρίσματος).

Από δω ...
συνηθίζουμε να του δίνουμε "παραγγελιές". Είχαμε ζητήσει τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Και μας έκανε το χατήρι, με καθυστέρηση δυο βδομάδων. Το δώρο έγινε μεγαλύτερο γιατί είχαμε  και τον Θύμιο Καρακατσάνη ( που ήταν η επόμενη  "παραγγελιά" μας.)

 Χαμός έγινε στο pamelouketo, με τους δύο φοβερούς αυτούς ηθοποιούς. Ήμασταν όλο το προσωπικό εδώ, 472 άτομα και ο  Τάκης Τσουκαλάς  από το στούντιο του Τσαντιριού και έγινε κόλαση.

Δεν ξανακάναμε ζάπινγκ στην μπάλα. Γυρίσαμε όταν τέλειωσε το Τσαντίρι και το σκορ είχε πάει 4-0 από την άπαιχτη Ρεάλ ( είδαμε μετά στους Θαναηλακοσακελλαρόπουλους  και το...  παρολίγον γκολ του αιώνα , του Ρονάλντο, που σόλαρε 58 μέτρα και έκανε σουτ, τερματοφύλακας-δοκάρι!).

Σόλαρε λοιπόν σε ένα εκπληκτικό  μονόλογο και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, σαν ένας τύπος, που τον γνωρίζουμε καλά πια,  που ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό.  Στα χέρια κρατούσε μια φραντζόλα ψωμί  και  με αυτή θα ρίχνει  πια τις ....γκόμενες: " Γκόμενα θα ρίχνουμε τώρα με το ψωμί και όχι με το κάμπριο",  θέρισε η ατάκα του.

Μετά δίδυμο με το μεγάλο Θύμιο Καρακατσάνη, ο οποίος  είχε καταπιεί το χαρτί της περαίωσης, που είχε πάει στον πεθαμένο πατέρα του και στον... σκύλο του.Το κάτι άλλο, σε ένα νούμερο, που είχε γράψει ο Κωνσταντίνου και σαν γνήσιος θεατρίνος ο Καρακατσάνης του το απέδωσε. Ούτε οτοκιού, ούτε τίποτα! Και κανένα σαρδάμ, όλα τα λόγια κανονικά. Απίστευτο!

Τώρα, τι έκανε ο Λαζόπουλος και ήταν φοβερός. Απλά, δεν έκανε τίποτα. Άφησε τα δύο μεγαθήρια να μιλήσουν και καθόταν και τους χάζευε κι αυτός.

Για την επόμενη βδομάδα έχουμε  "παραγγελιά": Παύλο Χαϊκάλη ( να τα βρούνε!) ή Άννα Παναγιωτόπουλου. Αλλά μάλλον τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα έχει. Μπερδευτήκατε, ε;