Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δώδεκα ληστείες από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα (μόνο)

Τόχει πει καιρό το pamelouketo: "Στο Σικάγο, λέμε ότι γίναμε Αθήνα". Δώδεκα ληστείες από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου σε όλο το Λεκανοπέδιο !

Κάθε όριο έχει ξεπεράσει η εγκληματικότητα από άκρη σε άκρη της Αθήνα διαβάζουμε στο  newsit.gr που καταγράφει τα περιστατικά ( και λέμε κι εμείς τη γνώμη μας με τα μαύρα γράμματα):

Μόνο για την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε:

- Στην οδό Δεριγνύ στις πέντε το απόγευμα δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε αλλοδαπό και του πήραν το κινητό απειλώντας τον με μαχαίρι ( τελικά οι ληστείες για κινητά είναι..  unlιmited!)\

- Στις έξι και τέταρτο στη λεωφόρο Αθηνών άγνωστος απείλησε με πιστόλι ιδιοκτήτρια περιπτέρου για να της πάρει τις εισπράξεις τους  ( θα είχε μηδέν ευρώ εισπράξεις, αφού δεν αναφέρεται το ποσό)

- Στην οδό Βασιλειάδου στις έξι και μισή δύο άγνωστοι επιτέθηκαν σε γυναίκα ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό της για να της πάρουν το λάπτοπ ( καλλιεργημένοι οι ληστές!) 

-Στις Αχαρνές, ώρα επτά δύο άγνωστοι με όπλα μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων και πήραν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις της ημέρας. ( ούτε εδώ αναφέρεται το ποσό, δείγμα της κρίσης.)


-Στη συμβολή των οδών Διοσκούρων και Πανός, ώρα έξι παρά είκοσι, συνελήφθη αλλοδαπός που επιτέθηκε σε μία γυναίκα για να της αρπάξει την τσάντα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε για πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο ( άρα να μην ανησυχεί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ. Αφού δεν είχαμε νεκρό,.συμβάν ένα στα χίλια είναι)
 
- Στο Κορωπί ώρα οκτώ, τέσσερις ένοπλοι μπήκαν σε κατάστημα σιδηρικών και προσπάθησαν να αφαιρέσουν τα χρήματα του ταμείου απειλώντας τον υπάλληλο. Φεύγοντας πυροβόλησαν δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό( ε, στο σιδεράδικο, με "σιδερικό" θα μπουν. Αλλά και αυτοί οι πυροβολισμοί στον αέρα... Κόσκινο έχει γίνει ο ουρανός) 
 
-Στην Αργυρούπολη στη λεωφόρο Αλίμου, ώρα εννιά, δύο ένοπλοι μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και απειλώντας τον αλλοδαπό υπάλληλο τον ανάγκασαν να τους δώσει τα λεφτά του ταμείου ( μάλλον δεν είχαν αυτοκίνητο, γιατί θα έκλεβαν καύσιμα)

- Στο Περιστέρι, ώρα εννιά το βράδυ επίσης, στη συμβολή των οδών Ευκαλύπτων και Βασιλικών τρεις ένοπλοι μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και απειλώντας τον υπάλληλο πήραν μικρό χρηματικό ποσό ( γιατί τι περίμεναν να βρουν στο ψιλικατζίδικο; Το λέει και το όνομά του) 


- Στην οδό Θηβών 193 στη Νίκαια τρεις δράστες εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών, χτύπησαν στο κεφάλι 34χρονο Έλληνα και του άρπαξαν 50 ευρώ ( που τα βρήκε αυτός; 50 ολόκληρα ευρώ; Πόθεν έσχες!) 

- Στις δέκα και μισή τρεις άνδρες συνελήφθησαν καθώς επιτέθηκαν σε μία γυναίκα στην οδό Λυσιμαχείας 28 και προσπάθησαν να της πάρουν την τσάντα ( Πρεζάκια. Τρεις και δεν μπόρεσαν να πάρουν την τσάντα. Σε λίγο οι γυναίκες δεν θα παίρνουν τσάντα κοντά τους. Θα κυκλοφορούν με το καθρέφτη και τα καλλυντικά στα χέρια) 

- Στη Βούλα στη μία τα ξημερώματα, πέντε άνδρες επιτέθηκαν σε έναν άνδρα και του αφαίρεσαν ό,τι λεφτά είχε πάνω του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι δράστες διέφυγαν ( και γιατί μας το λέτε ότι διέφυγαν; Αν έπιαναν να μας το λέγατε, θα ήταν είδηση)


- Στον Πειραιά δύο άνδρες και μία γυναίκα επιτέθηκαν σε 34χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές και του άρπαξαν 45 ευρώ.  ( Ρε σεις; Τον άνθρωπο από το Μπαγκλαντές κλέψατε; Από το Μπαγκλαντές;;)