Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ο θεατής που... απορρύθμισε τον Λαζόπουλο!

O Λαζόπουλος ... απορρυθμίστηκε απόψε  και δεν ήταν στα καλύτερά του. Την " απορρύθμιση" την καταλόγισε σε ένα θεατή του "Τσαντιριού" .

Αφού του είχε κάνει την πρώτη  παρατήρηση, του είπε στη δεύτeρη, ενώνοντας παρακλητικά τα χέρια του: " Με απορρυθμίζεις  "Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος" ( φωτό)

Στο κοινό το ... ανέλυσε περισσότερο:
 "Υπάρχουν και δυσκολίες στη ζωή"..

Είναι αλήθεια ότι ο Λαζόπουλος ήταν λιγότερο καλός από άλλες φορές ,σε μια μετεκλογική βραδιά ( κομψή διατύπωση, ε;" ). Υπάρχουν και κακιές βραδιές. Συμβαίνει  ακόμα και στην Μπαρτσελόνα  ( ομάδα είναι αυτή Λάκη, επειδή δεν ξέρεις αθλητικά!).

Το σκετς με την Ελένη Γερασιμίδου, με ελάχιστα στοιχεία επικαιρότητας, αλλά έγραψε ο διάλογος που είχε  σαν "Μητσος" , κρατώντας ένα στρινκ:

ΕΛΕΝΙΤΣΑ: Με ανέβασαν με το στρινγκ στο You Tube!
ΜΗΤΣΟΣ:  Τι είν' αυτό;;  Είναι ψηλά, εκεί;
ΕΛΕΝΙΤΣΑ: Εκανα 10.000  "χτυπήματα "
ΜΗΤΣΟΣ: Θα σε χτύπαγα κι εγώ αν σ΄έβλεπα έτσ'!

Μετά το τρίτο διάλλειμα φαίνεται ότι ο θεατής.. που τον "απορρύθμισε"  τον απασχολούσε ακόμα και είπε πάνω- κάτω τα εξής!

"Κάθε παράσταση είναι διαφορετική. Ο ηθοποιός είναι σαν να κάνει σεξ κάθε βράδυ με άλλη γκόμενα.Μπορεί να στηριχτεί όλη η βραδιά σε κάποιον θεατή, θετικά ή αρνητικά.. Κάποιος μπορεί να του την βιδώσει" και ανέφερε ένα παράδειγμα απο τη θεατρική του εμπειρία.

Είχε και ένα πολύ καλό, όμως το αποψινό Τσαντίρι. Εμείς εδώ στο pamelouketo, 842 άτομα, δεν ακούσαμε ούτε ένα ανέκδοτο . Οσο είδαμε δηλαδή, γιατί έχουμε και κόλλημα , περιέργεια  και ... μαζοχισμό, με την εκπομπή   " Τέχνη και πολιτισμός "στο Άλτερ . Γι αυτό θα παραβούμε τις αρχές μας  για την ανεκδοτολογία και θα το γιορτάσουμε, λέγοντας σας ένα .... ανέκδοτο λίγο αργότερα!