Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Φοβήθηκε τον Μητσοτάκη η Ντόρα, δεν τον κάλεσε στα εγκαίνια! - Οι ειδήσεις του pamelouketo στις 9 μμ

 Είναι οι ειδήσεις στις 9μμ του pamelouketo, με τον Πάνο Λουκέτο.


Tα εγκαίνια των γραφείων της Δημοκρατικής Συμμαχίας  έκανε σήμερα η Ντόρα και είδαμε αποκλειστικές φωτό του event στο αγαπητό μας real.gr . Ο αγιασμός έγινε , ενώ την ίδια ώρα δούλευαν οι ελαιοχρωματιστές και  οι υδραυλικοί για να είναι όλα έτοιμα.

Εντύπωση προκάλεσε γιατί δεν ήταν παρών στα εγκαίνια ο Μητσοτάκης. Δικές μας πληροφορίες λένε ότι  η Ντόρα δεν
 του το είπε, για ευνοήτους λόγους και έστειλε τον Κυριάκο στο σπίτι  να τον απασχολεί 

Δεν σχολιάζουμε ούτε ότι ότι τα γραφεία είναι στη Συγγρού, ούτε ότι   είναι κοντά στα γραφεία της ΝΔ. Ο ελαιoχρωματιστής μας δήλωσε ότι πέρασε πέντε χέρια τους τοίχους , δεν πήρε φράγκο, αλλά θα μπει στη λίστα των βουλευτών επικρατείας, όταν γίνουν εκλογές.

Αναβάλλεται για τον Ιανουάριο η καταβολή του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης Οι δικαιούχοι συνταξιούχοι δεν θα το πληρωθούν τα Χριστούγεννα του 2010,όπως προβλεπόταν,αλλά μαζί με τη σύνταξη του Ιανουαρίου. Παρακαλούνται οι συνταξιούχοι, να πάρουν τη γαλοπούλα των Χριστουγέννων το Πάσχα
 
Ξάνθη: Έγινε και αυτό ... Οι  διαρρήκτες μαγείρεψαν, έφαγαν και... έπαιξαν Θανάση! Αργότερα , έπαιξαν και Γιωργάκη.

Βοιωτία, Δήλεσι: Εισβολή τριών μανιασμένων ληστών σε σουπερμάρκετ.Επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με αναψυκτικά και μπουκάλες υγραερίου ! Σε λίγο με την ακρίβεια, οι μόνοι  που θα μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ θα είναι οι ληστές.