Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο... καλπικός οργασμός ( οι ειδήσεις τα μεσάνυxτα απο το pamelouketo)

'Εως και 400 μερίδες επιπλέον κάθε 15 ημέρες μπαίνουν στα συσσίτια, λέει η  είδηση. Περισσότεροι από τους μισούς άπορους που καταλήγουν στα συσσίτια είναι πλέον Έλληνες λένε οι μη κυβερνητικές οργανώσεις.  15% αύξηση τους τελευταίους δύο μήνες στους φτωχούς που καταλήγουν στα συσσίτια, Να επιτέλους που σε κάτι σημειώνουμε αύξηση σε αυτή τη χώρα!

- Αναβάλλεται για...
 τον Ιανουάριο η καταβολή του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης Οι δικαιούχοι συνταξιούχοι δεν θα το πληρωθούν τα Χριστούγεννα του 2010,όπως προβλεπόταν,αλλά μαζί με τη σύνταξη του Ιανουαρίου. Παρακαλούνται οι συνταξιούχοι, να πάρουν τη γαλοπούλα των Χριστουγέννων το Πάσχα

- Έφαγαν, ήπιαν, έκαναν λογαριασμό 690 ευρώ και... έφυγαν! Η γενιά των διαρρηκτών των 690 ευρώ

- Ξάνθη: Έγινε και αυτό ... Οι διαρρήκτες μαγείρεψαν, έφαγαν και... έπαιξαν Θανάση! Αργότερα , έπαιξαν και Γιωργάκη.

- Βοιωτία, Δήλεσι: Εισβολή τριών μανιασμένων ληστών σε σουπερμάρκετ.Επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με αναψυκτικά και μπουκάλες υγραερίου ! Σε λίγο με την ακρίβεια, οι μόνοι που θα μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ θα είναι οι ληστές.

- Σάλος στην Ισπανία από το  spot της νεολαίας των σοσιαλιστών Καταλονίας όπου δείχνει μία γυναίκα να προσποιείται οργασμό μπροστά στην κάλπη. ,και ''καταλήγει'' λέγοντας πως είναι απόλαυση η ψήφος. Ωραία, να πάμε και τότε εμείς που κάναμε αποχή στην κάλπη, με αυτά τα κόλπα! Η αποχή θα φτάσει στο 0%. Να σημειώσουμε ό οργασμός που θα δείτε, δεν είναι κολπικός, αλλά... καλπικός!








Και μια αθλητική είδηση : Εκτός αποστολής από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή άφησε τον Σίντνεϊ Γκοβού ο Γιάτσεκ Γκομ. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή πρόκειται για έναν προάγγελο αποχώρησης του Γάλλου μεσοεπιθετικού από το τριφύλλι. Μετά όμως Γκοβού και Γκμοχ, πήγαν σε ταβερνάκι της Παιανίας και τα ήπιαν σαν φίλοι