Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Καραμανλής: Πολύ κρασί , ένα μπουκάλι ουίσκι , 7 ούζα και ο ψυχολόγος !


ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ;

 Καλά, όλοι ξέρουμε ότι τρώει και το καταπέτασμα, και καλά κάνει αφού του αρέσει. Αλλά ότι είναι και μέγας πότης που φθάνει μέχρι τον ...
αλκοολισμό , δεν το είχαμε ακούσει ή διαβάσει και ούτε το πιστεύουμε . Βάζει κάτω και τον Γκοβού, όμως, αν δούμε αριστερά το πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Λέει το πρωτοσέλιδο,  ότι τον  πρώην πρωθυπουργό κάρφωνε στον Χριστοφοράκο, μια δημοσιογράφος ( κυριολεκτικά ,,, ρουφιάνα- δημοσιογράφα αυτή )  που ανάμεσα στα άλλα τον κατηγορεί ότι  από το μεσημέρι πριν ένα  γεύμα, κατέβασε 7 ποτήρια ούζο, συνόδευσε το φαγητό του με πολύ και καλό κρασί και το βράδυ παράγγειλε και ένα μπουκάλι ουίσκι ( μόνο;) ..


Δεν το πιστεύουμε το ρεπορτάζ. Δεν υπάρχει προηγούμενο να είσαι και φαγάς ταυτόχρονα και  μεθύστακας. Τον κ. Καραμανλή, τον ξέρουμε πολύ καλά, και γνωρίζουμε, ότι ναι μεν ήπιε φέτος λίγο περισσότερο από πέρσι, αλλά αυτό οφείλονταν στα χάλια του Παναθηναϊκού, γιατί  όλα τα άλλα γραμμένα τάχει και δεν θα προσέφευγε στο ποτό για να τα ξεχάσει.

Το ρεπορτάζ που διαβάσαμε με την κυκλοφορία των εφημερίδων σήμερα , μάλλον όμως μας έκανε να στενοχωρηθούμε για τον άνθρωπο Καραμανλή...  Σύνελθε, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα!   http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=58185&catid=9