Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Πάγκαλος: Γιατί είναι κοπρίτες, οι δημόσιοι υπάλληλοι!

Όπως το διαβάζετε. Κοπρίτες αποκαλεί τους δημόσιους υπαλλήλους στο ΒΗΜΑ , αφού μάλλον θεωρεί ότι το " Μαζί τα φάγαμε"  δεν αρκεί γι αυτή τη χρονιά.

Μιλώντας για τους διορισμούς, λέει τα εξής:
"Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένεια του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί., Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι να πει ας πούμε "απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου"; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος" λέει ο αντιπρόεδρος.
Ο κ. Πάγκαλος παράλληλα επιμένει στη θέση του ότι "μαζί τα φάγαμε τα λεφτά" προσθέτοντας "αλλά μέσα στο πλαίσιο ενός φαύλου συστήματος πολιτικής με αθρόους διορισμούς στο δημόσιο".

Επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, τονίζοντας "δεν είμαι ισόβιος, ούτε αναντικατάστατος". Πως το κατάλαβε;


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε και επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς, λέγοντας πως "η κυρία Παπαρήγα ονειρεύεται μία Σοβιετική Ένωση (τη συγχωρεμένη). Ο δε Συνασπισμός του κυρίου Τσίπρα είναι ένα συγκρότημα το οποίο συναναστρέφεται τρομοκρατικές ομάδες και κατά καιρούς δίνει και μαθήματα με περισσή αναίδεια και αμετροέπεια".


Μια πρώτη εκτίμηση: Χαμός στο ΠΑΣΟΚ, αυτοί που ψιθυρίζουν εναντίον του, θα τα βάλουν μαζί του ανοιχτά.

Μια δεύτερη εκτίμηση ala.. pamelouketo.: Διαφήμιση θέλει να κάνει ο άνθρωπος γιατι δεν πουλάει το βιβλίο του.

Και ερώτηση: Πως λέγεται αυτός  που βάζει τους  κοπρίτες στο Δημόσιο, επειδή τον  ψηφίζει η οικογένεια του κλπ, κλπ; Περιμένουμε απαντήσεις pamelouketo@gmail.com