Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

" Πείτε ότι τα πήρε ο άνεμος... " . Ηλεκτρονικός πόλεμος Πάγκαλου - Τριανταφυλλόπουλου

"΄ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ  ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ " ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΆΓΚΑΛΟΣ;


Πάγκαλος ή Τριανταφυλλόπουλος; Βαρέων βαρών σύγκρουση, ο καθένας με το δικό του... βάρος. Το pamelouketo, σατιρικό μπλογκ ,  την παρακολουθεί, αλλά όταν παλεύουν τα βουβάλια κλπ. Το επίκεντρο είναι τα... Ιμια, αφού ο Δημοσιογράφος απαντάει με μια χαρακτηριστική φράση από την εποχή των Ιμίων, ενώ τα σχόλια που  βρίζουν και ...
στολίζουν  τον Αντιπρόεδρο,  είναι κυρίως για την ίδια εποχή.

Ο Μάκης , απάντησε, στην επιστολή Πάγκαλου  με την οποία  ζητούσε να  δώσει  τους χρήστες, που μπαίνουν στο μπλογκ των αναγνωστών της zougla.gr  και τον εξυβρίζουν.

 Γράφει λοιπόν σήμερα ο Τριανταφυλλόπουλος:

" Πείτε ότι την πήρε ο άνεμος" …Είναι η περιβόητη φράση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, την οποία ξεστόμισε το βράδυ της κρίσης των Ιμίων κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνομιλίας με το ναύαρχου Λυμπέρη.

... Κύριε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης, προς αποφυγήν ενός ηλεκτρονικού πολέμου, υποθέστε ότι τις ύβρεις των χρηστών του μπλογκ τις… πήρε ο ίδιος άνεμος...»

Έγραφε ο Πάγκαλος:

" Εσείς παρόλο που είχατε την υποχρέωση να ελέγξετε το περιεχόμενό τους ( των σχολίων) , είτε δεν το πράξατε, είτε δολίως επιτρέψατε την ανάρτησή τους
....  Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, δεν υφίσταμαι κριτική, αλλά άθλια και ρατσιστικά σχόλια άγνωστων ατόμων, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία για να ικανοποιήσουν ανομολόγητες επιδιώξεις, να υπηρετήσουν σκοτεινά σχέδια αποσταθεροποίησης του πολιτεύματος και του Κράτους, αλλά και να καλλιεργήσουν το μίσος εναντίον μου, γεγονός, το οποίο προφανώς συνιστά απειλή για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα."

Περιμένουμε την απάντηση Πάγκαλου, που μπορεί να είναι "Μαζί, την κατεβάσαμε"...

Και για όσους θέλουν περισσότερα, διαβάστε και τις δύο επιστολές. Ο Πάγκαλος μάλιστα καταγράφει ένα προς ένα τα σχόλια, που τον έθιξαν:

Η επιστολή Πάγκαλου

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=214789&cid=4

Η επιστολή Τριανταφυλλόπουλου

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=215219&cid=24