Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Καταργείται και "Το τρένο που φεύγει στις 8, ταξίδι για την Κατερίνη"

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ" ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΑΝ ΧΕΛΙΔΟΝΙ"
Το ακούγαμε και δεν το πιστεύαμε! Αναστέλλεται η λειτουργία των σιδηροδρομικών γραμμών Θεσσαλονίκης - Σερρών, των περισσότερων τοπικών γραμμών της Βόρειας Ελλάδας, και σχεδόν σε  ολόκληρη την Πελοπόννησο! Οι γραμμές αυτές θα επανέρχονται σταδιακά αν ενδιαφέρουν τους ιδιώτες και αν υπάρχει κοινωνικό ενδιαφέρον για τις γραμμές αυτές.

Στα δρομολόγια  που θα μείνουν αύξηση μέχρι  50%  και οι τιμές θα πρέπει να φτάνουν το 90%  των υπεραστικών λεωφορείων ( σε σχέση με των αεροπλάνων, πόσο θα είναι το ποσοστό;Μάλλον πιο ακριβό είναι το τρένο!)

Το ρεπορτάζ το ..
ακούσαμε από τον Αργύρη Δεμερτζή στον Φλας και σοκαριστήκαμε. Πάνε τα τρένα; Εσείς δεν μας λέτε να πηγαίνουμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς; Αλλά ξεχάσαμε. Υπουργοί χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους από την Ελευσίνα, στο Βενιζέλος, αεροπλάνα. Γράφτηκε, αλλά ουδείς συγκινήθηκε. Επίσης κάποιος κόσμος ταξιδεύει με τρένα και όχι με κότερα.. Μα τι να πούμε πια;
Στο τέλος θα καταργήσουν και τα τραγούδια που έχουν την λέξη "τρένο" μέσα.. "Φεύγει το τρένο σαν χελιδόνι", " Το τρένο φεύγει στισ 8 " κλπ.