Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Γλιτώσαμε από το ΔΝΤ ! Μας την πέσαν εξωγήινοι !

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ , ΜΕ ΤΟΝ... ΟΗΕ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!


Πάει, δεν στενοχωριόμαστε για τίποτα. Και ιδιαίτερα για το ΔΝΤ. Έρχονται οι εξωγήινοι μέχρι το 2012 με όχι και καλές διαθέσεις και για μας,αλλά και για το ΔΝΤ βέβαια. Θα μας καθαρίσουν όλους, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς, είναι το ΔΝΤ, οπότε και αυτό τονίζουμε.

Το πρωί είδαμε  στην εξαιρετική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στον Σκάι, πρώτο θέμα με εξωγήινους. Στην αρχή πιστέψαμε εδώ στο pamelouketo, ότι ήταν θέμα, για τους Οικονομολυριτζήδες που πλακώθηκαν τηλεφωνικά με τον  Γκλέτσο, αλλά το θέμα είναι μεγαλύτερο..

Συγκλονιστικές θέσεις ...
 διαβάσαμε, όπως η δημιουργία διακυβερνητικού οργανισμού υποδοχής εξωγήινων, υπό τον..  ΟΗΕ, που αφήνουν σαφείς υπόνοιες ότι έχει επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς , λαμβάνει η Ακαδημία Επιστημών της Βρετανίας : Και  φαίνεται ότι στηρίζεται στις θέσεις της αυτές και από τη NASA!

 Γι’ αυτό το λόγο, έγκριτοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, κάτω από τον συντονισμό του ΟΗΕ, πρέπει να οργανωθούν για την αντιμετώπιση μιας μη φιλικής συνάντησης, μέχρι το 2012! !

Τώρα, που κολλάει ο Γιώργος; Μα είναι υποψήφιος για Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ και σκεφθείτε την σκηνή ο ΓΑΠ να συνομιλεί και να διαπραγματεύεται με τους εξωγήινους!

Πριν δύο εβδομάδες η ηλεκτρονική έκδοση της ρωσικής εφημερίδας Pravda ανέφερε ότι αριθμός αστρόπλοιων πλησιάζουν τον πλανήτη με εχθρικές διαθέσεις και υπολογίζεται ως χρόνος άφιξής τους το τέλος του 2012. Αντε να μας καθαρίσετε το ΔΝΤ: Αυτούς πρώτα να φάτε!