Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οικονομο -Λυριτζήδες: Ψευτόμαγκας ο Γκλέτσος!

Ζούμε μεγάλες στιγμές. Οι Οικονομο -Λυριτζήδες, έχουν πάρει ... προσωπικά την ιστορία με τις μπάρες και τον Γκλέτσο.

Στο...  δευτεροβάθμιο του ραδιοφώνου,  όπως προβλέπαμε μετά τον άγριο καβγά που είχαν με το δήμαρχο - ηθοποιό  στην τηλεόραση, έβγαλαν την απόφασή τους , όπως  και είπαν "Ψευτόμαγκα " τον Γκλέτσο.

Δεν θα το έχει ακούσει φαίνεται ο Γκλέτσος, γιατί ...
θα είχε γκρεμίσει  της φυλακής  τα σίδερα  και θα ήταν τώρα στο Φάληρο!

 Αφού επιτέθηκαν αρχικά  στο... διαδίκτυο, είπαν ότι είναι  αγανακτισμένοι και έξαλλοι , γιατί όλοι μπορούν να πάνε να ρίξουν τα διόδια, και θα διαμαρτυρηθεί ο κόσμος ( εκτός του ότι δεν θα εισπράττουν οι εργολάβοι τα διόδια,  θα προσθέταμε εμείς) .

Μετά είπαν ( δεν τους ξεχωρίζουμε, αλλά είναι σαν να μιλάει ένας) :

" Ο κύριος Γκλέτσος εάν δεν είχε αυτό το όνομα, αν λέγονταν Παπαδηματραβλαχόπουλος, δεν θα είχε αυτή την μεταχείριση, γιατί αυτή η κίνηση εντάσσεται σε σώου. Είδα να αποθεώνεται αυτή η στάση , αυτή η ψευτομαγκιά, είδα , με ανησυχία, να αποθεώνεται αυτί η στάση σαν λεβέντικη, ως μαγκιά ελληνική και καλά>

 Κ αι θάλεγα ότι αυτή η ψευτομαγκιά, δεν είναι μαγκιά αυτό, αν μπορεί να κάνει ένας δήμαρχος αυτό για το οποίο εκλέγεται, αυτό είναι μαγκιά για μένα, να καλυτερεύει τη ζωή των πολιτών, τότε θα του πω ότι  είναι μάγκας.

Το να κάνει ψευτομαγκιές τέτοιου τύπου , τα οποία δεν κινούνται στα όρια της νομιμότητας , είναι παράνομες 100 % ( να η απόφαση του δικαστηρίου! ), αυτό δεν λέγεται μαγκιά, λέγεται Ελληναράς αυτός που τα κάνει αυτα και μας έχει φτάσει μέχρι εδώ ( κίνηση φανταζόμαστε στο λαιμό) .


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλακώθηκαν  οι Οικονόμο- Λυριτζήδες με  τον Γκλέτσο!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ  ΜΠΑΡΩΝ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_6150.html

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_4641.html#more