Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πλακώθηκαν οι Οικονόμο- Λυριτζήδες με τον Γκλέτσο!

Στους Λυριτζή - Οικονόμου...   απολογήθηκε ο Γκλέτσος το πρωί. Του ζητούσαν το λόγο για το ξήλωμα στις μπάρες και βέβαια ο Γκλέτσος, που είναι γνωστό και πόσο ευέξαπτος είναι, πλακώθηκε μαζί τους  και οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ τούκλεισαν το τηλέφωνο (Η ποινή).

Ο δήμαρχος Στυλίδας; που κατηγορείται για παρακώλυση συγκοινωνιών κλπ  κρατείται ( στη Φθιώτιδα, όχι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ).

Ο Γκλέτσος  είπε..
 άσχετους τους παρουσιαστές ,  ο Γκλέτσος έκλεισε τη σύνδεση , όπως είπαν αργότερα οι παρουσιαστες και έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ που έπαιζε.

 ''Θα συνεχίσω να ρίχνω τις μπάρες μέχρι να δοθούν οι κάρτες ελευθέρας στους δημότες'' απάντησε ενοχλημένος ο δήμαρχος Στυλίδας, από τα κρατητήρια, που βρισκόταν, αλλά το ίδιο ενοχλημένο ήταν και το τηλεοπτικό δίδυμο , που του είπαν  πόσο επικίνδυνο είναι το άνοιγμα στον δρόμο, από την πτώση των προστατευτικών μπαρών. Ο Γκλέτσος τους είπε άσχετους, και εκείνοι του έκλεισαν το τηλέφωνο και οι Λυριτζοοικονόμου,  χαρακτήρισαν αυτά που έκανε ο ηθοποιός  " τσαμπουκάδες"  που περνούσαν στα σίριαλ και στο θέατρο που έπαιζε.

Έκλεισαν την εκπομπή, λέγοντας " Η Ελλάδα του λαϊκισμού είναι παρούσα. Και πού είσαι ακόμα". Αυτό λέμε κι εμείς. Περιμένουμε το.. δευτεροβάθμιο στο ραδιόφωνο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΟΙΚΟΝΟΜΟ- ΛΥΡΙΤΖΗΔΕΣ: ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_12.html
ΓΚΛΕΤΣΟΣ: ΝΑ , Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_4641.html#more