Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Απ. Γκλέτσος: Να, ο πρώτος επώνυμος στη φυλακή !

ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡΤ ! ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΣ ΤΗ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙOΤΡΙΒΙ!

Η κυβέρνηση βρήκε επιτέλους , τον πρώτο επώνυμο που έστειλε στη φυλακή. Ο Απόστολος Γκλέτσος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα.   Περίπου στις 15:00 πέρασαν χειροπέδες στο δήμαρχο Στυλίδας και πάει παραπέμφθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων ( γιατί όχι Εγκλημάτων; ) Λαμίας και πάει για της φυλακής τα σίδερα.

Ο πρωθυπουργός ζητούσε επίμονα τον τελευταίο καιρό από τους συνεργάτες του , κάποιος να πάει φυλακή και να που αυτό έγινε!  Μπορεί...
 να μη συμφωνεί κανένας με τον τρόπο που επέλεξε ο Γκλέτσος, αλλά έχει 1000% δίκιο  όταν μιλάει για αγρότες που " θέλουν να πάνε στο λιοτρίβι" και πληρώνουν 10 φορές διόδια τη μέρα, υπο την  αναισθησία των αρμόδιων και τις ελυλογίες των εργολάβων..

Τον ... τρομοκράτη Γκλέτσο,  οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας σε  τζιπ με φιμέ τζάμια,, ενώ  για να μην καταφέρουν οι δημοσιογράφοι να πάρουν φωτογραφίες, άνοιξαν την πόρτα του γκαράζ και οδήγησαν το τζιπ κατευθείαν στο υπόγειο του αστυνομικού μεγάρου ( και μετά απευθείας στο μπουντρούμι; )


Περιττό να πούμ  ότι η κυβέρνηση πάλι τάκανε μούσκεμα . Άρχισαν να ακούγονται επαναστατικά τραγούδια από το το απόγευμα:  " Απ'  το πρωί μες τη βροχή και μέσα στο λιοτρίβι"  ενώ πάμε για νέο ΚιλελΕΡΤ, αφού η κρατική τηλεόραση, μεταδίδει διαστρεβλωμένα τα  ιστορικά γεγονότα της Στυλίδας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΜΠΑΡΩΝ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/01/blog-post_6150.html