Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ήταν ο Κύρτσος στη ΚΝΕ Λονδίνου;

Είδαμε τον Χατζηνικολάου, αντί για το " Νησί "

Είδαμε το " Πρόσωπο με Πρόσωπο'  , με τον Χατζηνικολάου και σας μεταφέρουμε τι ειπώθηκε, γιατί θα βλέπατε το " Νησί" , σε επανάληψη.

Αρχικά μίλησε ο κ. Κύρτσος, ο οποίος είπε ότι θα γίνουμε Αργεντινή της Ευρώπης. Αυτό θα ήταν καλό να γίνει, γιατί φανταζόσαστε τι εθνική ομάδα θα είχαμε, ενώ θα έβρισκε   δουλειά και ο Μαραντόνα.

Ο κ. Πεταλωτής  στη συνέχεια, είπε ότι όσο μιλούσε ο κ. Κύρτσος έλεγε από μέσα  του " Θεέ μου που βρισκόμαστε" και μετά  έτρωγε συνέχεια το...
 "ο" από το ευρωομόλογο και ακουγόταν σαν βρωμόλογο.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Μαρκόπουλος, ακολούθως τόνισε  , σε σχετική ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου, ότι θα ήταν βλάκας αν δεν παραδέχονταν ότι υπάρχει ευθύνη της ΝΔ στην οικονομία. Μπράβο είπαμε,  αλλά πρόσθεσε ότι η ευθύνη μοιράζεται σε όλες τις κυβερνήσεις  μετά την Μεταπολίτευση, οπότε η ευθύνη γίνεται χιλιάδες κομμάτια, άρα  δεν έχει κανένας ευθύνη ( το συμπέρασμα το βγάλαμε εμείς)

Μετά  ο κ. Μαρκόπουλος πήγε στα εύκολα, και ρώτησε τον κ. Πεταλωτή, για τον Πάγκαλο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  υπερασπίστηκε σθεναρά τον  αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, για να μη δώσει λαβή για κακά σχόλια .

Ο κ.   Χατζηνικολάου παρατήρησε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον κ. Πάγκαλο και τον τρόπο που τοποθετείται. "Είναι ένα ξεχωριστό θέμα , να το ανοίξουμε κάποτε" μάζεψε τα λόγια του ο κ. Πεταλωτής".  "Να το ανοίξουμε τώρα " επέμεινε  ο  κ. Χατζηνικολάου, μπας και κάνει κάνα νούμερο απέναντι από το " Νησί" .  Ο υφυπουργός δεν απάντησε , άλλαξε τη συζήτηση, χωρίς να μας λάβει υπόψη, που αρχίζαμε να νυστάζουμε.

Μας ξύπνησαν οι αγριοφωνάρες του Άδωνι  Γεωργιάδη , που φώναζε  σε Πεταλωτή - Μαρκόπουλο, μια αρχαία παροιμία  " Των οικιών ημών εμπιμπραμένων υμείς  άδομεν ".

Και ενώ τρέχαμε στο λεξικό για την  ορθογραφία , ακούγαμε τον Μπουμπούκο να κατηγορεί τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ, κ. Σοφιανό, ότι  θέλουν να κάνουν τη χώρα Αλβανία του Χότζα και Βόρειο Κορέα, ενώ συμπλήρωσε  φωνάζοντας ότι ο κ. Κύρτσος ήταν στη ΚΝΕ Λονδίνου και να το βουλώσει .  Oπότε δεν είχε νόημα να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια και να σας τη μεταδώσουμε, αφού και ο κ. Πεταλωτής και ο κ, Χατζηνικολάου ξέχασαν τον Πάγκαλο.

Βαθμολογία

Χατζηνικολάου 7

Πεταλωτής  3, 7

Μαρκόπουλος 3, 7

Μ. Πυργιώτη 7

Γ. Παπαχρήστος 7

Λαφαζάνης 7

Σοφιανός 7

Άδωνις 0, 7

Προβλεπόμενη τηλεθέαση 10, 7  ( είχε  και μάτι το " Τοπ μόντελ"  απέναντι)