Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Μάστερ Σερ Μαρκεζίνης: Ως εδώ και μη παρέκει!

Και λέγαμε που είναι ο Μάστερ Σερ Μαρκεζίνης! Μια εποχή, όχι πολύ μακρινή, τον παίζανε πολύ τα Μέσα, μέχρι και ..λύση εθνικής ανάγκης, μας την είχαν πει.

Καλά, για το βιβλίο του χαμός από δημοσιεύματα, μη ξεχάσουμε και την περίφημη συνέντευξη στον Τσίμα, στο Μέγκα

Ο Μαρκεζίνης ξανάρθε - με μεγάλη συνέντευξη στο Νίκο Μελέτη , στο   ΕΘΝΟΣ.  Και μας λέει ότι το σύνθημα " Ως εδώ, κύριοι  και μη παρέκει! ". Πως να το ....
ερμηνεύσουμε αυτό;

Ο σερ καθηγητής  μας λέει:

" Με ανησυχεί η (επιτυχημένη) επικοινωνιακή πολιτική της παρούσας κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί την οικονομική κρίση τόσο ως μοχλό εκφοβισμού και πειθάρχησης των δυστυχούντων συμπολιτών μας όσο και ως δικαιολογία για μια πιθανή απεμπόληση των εθνικών δικαιωμάτων μας. Και αν τολμήσει κάποιος να διατυπώσει άλλη σκέψη, αμέσως θα τον «λεκιάσουν» ως φιλοπόλεμο. Αυτή δεν είναι δημοκρατία, είναι τρομοκρατία!"

Και λίγο παρακάτω:

" Ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να υπογράψαμε -καλώς ή κακώς - το μνημόνιο, που συνεπάγεται απαράδεκτους περιορισμούς στην άσκηση της οικονομικής μας πολιτικής. Ουδέποτε όμως, εξ όσων γνωρίζω, υπογράψαμε μνημόνιο που μας αναγκάζει να απεμπολήσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ως εδώ, λοιπόν, κύριοι και μη παρέκει! Η στιγμή που αυτό το σύνθημα θα γίνει δεκτό πλησιάζει και θα ακουσθεί τρανταχτά στους δρόμους" .

Βρε τον Μάστερ Σερ, που μας ξανάρθε! Κάτι μας λέει ότι θα σκάσει μύτη και τηλεοπτικά.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ, ΣΤΟΝ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΡ
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_5916.html