Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

"Κιτσάτους Γκλάμορους Μπεκατορόζους" και... Πόπη Διαμαντάκους !

Ελάτε, έχουμε τροφή για τα μεσημεριανάδικα: " Κιτσάτους Γκλάμορους Μπεκατορόζους". O τίτλος της ημέρας στην κριτική της Πόπης Διαμαντάκου, για τον τελικό της Κυριακής.

Φοβερά έξυπνος και σαρκαστικός τίλος , και για την ποιότητα της  εκπομπής και για το επίπεδο  Μπεκατώρου , που μας την πλασάρισαν για νέα Βλαχοπούλου, Βουγιουκλάκη, Μαρινέλα κλπ.

Για την ίδια Μπεκατώρου, όμως...
η κορυφαία τηλεκριτικός ( η Διαμαντάκου , αναπαράγεται πιο πολύ στα πρωινομεσημερανιάδικα)  έλεγε μετά την πρώτη εκπομπή σε θριαμβευτικό τόνο: Μαρία Μπεκατώρου- «χαριτωμένη, εκπροσώπησε επάξια την τηλεόραση των «µικροκάναλων».

Μας είχε προκαλέσει εντύπωση αυτή η θριαμβευτική κριτική,  που δεν έμοιαζε της .. Διαμαντάκου  και κάναμε μια ανάρτηση, με τίτλο: " Η κριτική της ημέρας,  Πόπη Διαμαντάκου, κριτική στην κριτική" .

Για τον Καπουτζίδη, το πάνελ και τους παίκτες διθύραμβοι , στην πρώτη εκπομπή ( διαβάστε το κείμενο παρακάτω=)

Σήμερα   ξετινάζει την εκπομπή.  " Πούλιες, μπιχλιμπίδια, σασπένς, συγκίνηση, πάθος, οσκαρικές ευχαριστίες για το μεγαλειώδους κιτς φινάλε του Just the two of"

Καλά , την Μπεκατώρου, τη λυπηθήκαμε, με τα κρεμμυδάκια την έκανε :

" Σε παλιότερες εποχές ο τόπος είχε την κινηματογραφική του γατούλα , το αλήστου μνήμης Αλικάκι. Άλλες εποχές. Βέβαια, οι Βουγιουκλάκειες είχαν το περίβλημα της αισθητικής του Φίνου και το τρυφερό άγγιγμα της χατζιδακικής δημιουργίας. Τόσο διαφορετικές οι σημερινές, οι τηλεοπτικές, που οι γατούλες περιβάλλονται το κιτσάτο γκλάμορους τηλεοπτικών σόου. Άριστη ωστόσο στον ρόλο της μέχρι την τελευταία στιγμή η Μαρία του τρας δεν πρόδωσε ούτε κατ' ελάχιστον την αγωγή και το ήθος μιας ιδανικής εκπροσώπου της μικροαστικής φαντασίωσης".

Δόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ  η  Διαμαντάκου, αλλά τώρα την χειροκροτάει το Πάμε Λουκέτο. Αυτή είναι η αληθινή  Πόπη Διαμαντάκου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ.
" Η κριτική της ημέρας, Πόπη Διαμαντάκου, κριτική στην κριτική" .
http://pamelouketo.blogspot.com/2010/10/blog-post_8238.html