Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Γκάλοπ: Σφύριξε ή δεν σφύριξε στον αέρα, ο διαιτητής στο γκολ του Άρη, που ακυρώθηκε;

Τι θα γίνει με τους αγώνες Παναθηναϊκού - Άρη; Κάθε φορά γίνονται φάσεις, που συζητούνται τόσο, που χαρακτηρίζουν ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Πάλι απόψε στο ΟΑΚΑ στο 1-0 που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, με γκολ του Νίνη, έγινε φάση που φωνάζει ο Άρης,  για ακυρωθέν γκολ, ενώ τις προηγούμενες φορές,  φώναζε για πέναλτι ( ιστορίες με Δαλούκες κλπ)..

Το ερώτημα σήμερα είναι αν...
 σφύριξε  ο διαιτητής  Σταθόπουλος και ακύρωσε το γκολ,  πριν ή μετά το σπρώξιμο της μπάλας στα δίχτυα από τον αμαρκάριστο Μίσελ , στο 66'. Ο Σταθόπουλος καταλόγισε φάουλ του Ρουίς , που πήγε να μπει στη φάση, στον Βύντρα.

Ο σχολιαστής της Νόβα, είπε ότι ο διαιτητής σφύριξε στον αέρα. Το άδεια ΟΑΚΑ  βοηθάει στο βίντεο να ακουστεί καθαρά το σφύριγμα. . Αλλά δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα,  αν σφύριξε ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα προς τον Μίσελ, ή στον αέρα, προς τα ... δίχτυα !  Δείτε το βίντεο στη συνέχεια και απαντήστε, ανάλογα με τι ομάδα υποστηρίζετε!

Στον πρώτο γύρο, είχε γίνει χαμός, όταν  ο Δαλούκας έδειξε πέναλτι, για ανατροπή του  Χαβίτο από τον Βύντρα. Ακολούθησαν οι γνωστές δηλώσεις Μαρινάκης περί Ελλάδας, ενώ τελείωσε ο Δαλούκας. Ο Μαρινάκης έχει χάσει  τη φόρμα του. Καμιά δήλωση μέχρι αυτή τη στιγμή!

Πέρσι, πάλι κακός χαμός , για πέναλτι που δεν δόθηκε, όταν ο Σαριέγκι,  έσπρωξε τον Κάμπορα.