Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοκίνητη πορεία στις 23 Φεβρουαρίου!

Η αυτοκίνητη  πορεία αντακαθιστά τη μηχανοκίνητη πορεία !

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι μηχανοκίνητες πορείες προς τη Βουλή, αλλά και σε άλλα μέρη  και είναι η νέα μόδα  που θα προβληματίσει την κυβέρνηση. Πάντα είμαστε εφευρετικοί οι Έλληνες και επειδή το Κίνημα "δεν πληρώνω- δεν πληρώνω" πάλιωσε ,   οι μηχανοκίνητες πορείες είναι ό,τι καινούριο στην πόλη.

Το κύριο πλεονέκτημα μιας πορείας με μηχανάκια , μοτοσυκλέτες, παπάκια, σκουτεράκια, μοτοσακό κλπ είναι :

α. δίνουν μεγάλο όγκο στην πορεία και είναι θεαματικές.
β. Αν σε κυνηγήσει αστυνομικός, πατάς γκάζι και έλα πιάσε με.

Πάντως ουδείς αστυνομικός έχει επιχειρήσει να κυνηγήσει κάποιον σε μηχανοκίνητη πορεία. Αντίθετα οι άνδρες των ΜΑΤ ανεβαίνουν στις μηχανές τους και κάνουν κόντρες  ταχύτητας με τους διαδηλωτές, ενώ οι άνδρες την ομάδας ΔΙΑΣ κάνουν σούζες με άντρες και γυναίκες από τους διαδηλωτές κι απεργούς.

Το σύστημα θα επεκταθεί από τα δίτροχα στα τετράτροχα και στη μεγάλη απεργία στις 23 Φεβρουαρίου , θα γίνει με τον τρόπο αυτό.

Όλοι δηλαδή θα πάμε με τα αυτοκίνητά μας στην πορεία στη Βουλή, ό,τι έχουμε ο καθένας. Από Φιατάκι , μέχρι Μερτσέντες και όχι μόνο θα γίνει χαμός, αλλά δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά από το κορνάρισμα  μέσα στη Βουλή. Γιατί όσο νάναι, άλλο να φωνάζεις με το στόμα και άλλο να γίνεται πανδαιμόνιο με τις κόρνες στο ρυθμό του συνθήματος "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα".

Επίσης, άλλο να στέκεσαι όρθιος και να πάθεις φλεβίτη και άλλο καθιστός στο αυτοκίνητο και να ακούς και επαναστατικά τραγούδια.

Την 23η Φεβρουαρίου, θα γίνουν οι εξής προσυγκεντρώσεις :

- Πεδίον Αρεως;Τογιότα

- Πλατεία  Κάνιγγος : Σμαρτάκια

- Πλατεία Βάθης:   Αudi 384

- Πλατεία Κουμουνδούρου : Lexus 412 SLK

- Πλατεία Πλατάνου Κηφισιάς:  Ηummer

- Πλατεία Κολωνακίου: Λαμποργκίνι, Πόρσε, Φεράρι και όλα τα άνω 5000 κυβικών











-