Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

" Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!"

Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Φοβεροί πανηγυρισμοί σήμερα σε όλη την Ελλάδα , όταν έγινε γνωστή η πρόταση της   Εθνικής Τράπεζας για  συγχώνευση, για χιλοστή φορά,   με τη ALPHA ΒΑΝΚ.

Ενθουσιασμένοι όλοι  οι πολίτες ξέχασαν την κρίση   και φώναζαν " Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!" και επίσης κραύγαζαν ρυθμικά  ΅Εδώ - θα γίνει - ο γάμος σας " αφού πρόκειται για ένα  καλό  " γάμο" στον τραπεζικό χώρο.

Ποιος είναι ο γαμπρός και η νύφη δεν ξέρουμε. Ξέρουμε όμως τον κουμπάρο, που είναι το ΔΝΤ που το ζήτησε από την κυβέρνηση , όταν πάει στις Βρυξέλλες να μην είναι αρραβωνιασμένες ακόμα οι
δύο τράπεζες, γιατί θα τους βγει το όνομα. Η πλευρά της ALPHA κάνει πείσματα, αρνήθηκε το προξενειό  και θέλει μεγαλύτερη προίκα , αλλά που θα πάει  θα τα φάμε τα κουφέτα.

Για τον απλό καταναλωτή και πελάτη των τραπεζών είναι πολύ καλή η συγχώνευση  αν γίνει , γιατί σε κάθε γωνία θα υπάρχει ένα κατάστημα ALPHA Εθνική, όπως επίσης υπάρχει  και ένα σουβλατζίδικο. Επίσης είναι και μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης ο γάμος αυτός, για να μη συνωστίζονται οι πελάτες , για να βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικό και να τα ταλαιπωρούνται.
Αναμένεται αν γίνει ο γάμος αυτός να ακολουθήσουν και άλλοι  γάμοι στις Τράπεζας., οπότε θα διασκεδάζουμε όλοι με νταούλια και πίπιζες  και θα ξεχάσουμε την εθνική μας κατάθλιψη, που μας είχε βαρέσει. Όπου γάμος και χαρά η Ελλάδα πρώτη.

Αν πάντως χαλάσει τελικά ο γάμος , αλλάζει και το σύνθημα και γίνεται " Εκεί- εκεί στην ΅Βήτα Εθνική, μαζί με το Ταμιευτήριο και την Αγροτική!"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Βόμβα μεγατόνων: Συγχώνευση Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1930.html

"Έκλασε η   ALPHA,  σχόλασε ο γάμος"  και 10 ακόμα παροιμίες
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/alpha-10.html

"Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!"- Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι:
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more