Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Ομάδα - μοντέλο η ΑΕΚ με Ντρπιτς!


Αυτή κι αν είναι μεταγραφή αεροδρομίου. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 27χρονου  Κροάτη μέσου  Ντίνο Ντρπιτς , που ήταν ελεύθερος.

Ο Ντρπιτς είναι πολύ καλός παίκτης και πιθανόν η ΑΕΚ να διώχνει κόσμο από το ΟΑΚΑ, λόγω του παρελθόντος του. Και καλή σταδιοδρομία έκανε , αλλά  κυρίως είναι πασίγνωστος γιατί έκανε σεξ στη ... σέντρα του γηπέδου. με το εκρηκτικό μοντέλο  Νίβες Κέλσιου. Γι αυτό μιλάμε για μεταγραφή αεροδρομίου, αν έρθει στην χώρα η σούπερ Νίβες .

Ο Κροάτης φωτογραφήθηκε με την δοξασμένη  κιτρινόμαυρη φανέλα, αλλά ...

ο Αδαμίδης θα έλυνε όλα τα προβλήματα αν έκανε μια φωτογράφιση με τη φανέλα και  η Νίβες Κέλσιου .

Ο Ντρπιτς σίγουρα θα δυσκολέψει όσους περιγράφουν αγώνες, αλλά είναι το όνομα σύμβολο στο ποδόσφαιρο. Η  Νίβες Κέλσιου είναι γνωστό μοντέλο του Playboy και είχε αποκαλύψει ότι έκανε σεξ με τον Ντίνο, στη σέντρα του αγωνιστικού χώρου του σταδίου "Μάξιμιρ" του Ζάγκρεμπ, κάτι που έκανε τη Δυναμό να του δώσει μεταγραφή.

Η Νίβες Κέλσιου , έκανε τηλεθέαση 99, 2%, όταν αποκάλυψε τι είχε γίνει μια βραδιά στο Βελιγράδι: "Ο Ντίνο είχε συνεννοηθεί με τους ανθρώπους του σταδίου να κρατήσουν ανοιχτά τα φώτα για εμάς και εκπλήρωσε το όνειρό του να κάνει σεξ στο κέντρο ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Ήταν πολύ σκανδαλιστικό" ,

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τέθηκε άμεσα προς πώληση και ενδιαφέρθηκαν όπως αναμένονταν πολλές ομάδες, αλλά η ΑΕΚ έκανε δεκτή την εισήγηση του Πάμε Λουκέτο και τον απόκτησε.

Ο Ντίνο Ντρπιτς θα παίξει σύντομα στην ΑΕΚ και θα μένουν οι φίλαθλοι και μετά τη λήξη στο ΟΑΚΑ, μπας και γίνει κάποια έκπληξη.