Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ποιο ήταν το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο , που έκοψε η ΕΡΤ


Έπρεπε να απευθυνθούμε στην...  ιδιωτική πρωτοβουλία, για να ακούσουμε το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο, που δεν ακούσαμε στη δημόσια τηλεόραση.

Η ΕΡΤ στο δελτίο των 9 το βράδυ της Δευτέρας , χαμήλωσε τον ήχο της ανταπόκρισης των δύο απεσταλμένων στο Βερολίνο, με τα συνθήματα περίπου 30  Ελλήνων φοιτητών που εισέβαλαν κατά τη διάρκεια ομιλίας του κ. Παπανδρέου.

Το θέμα έχει γίνει μέχρι και παγκόσμιο , αλλά το δελτίο της κυρίας Στάη, έκανε κουτοπόνηρα πράγματα, αφού και είχαν χαμηλώσει τον ήχο και μιλούσαν πάνω στα συνθήματα  . Το Πάμε Λουκέτο, έγραψε από χθες το βράδυ τι έγινε. Πέσαμε αργότερα πάνω στη "Ζούγκλα"  και ακούσαμε το σύνθημα, που δεν ήταν καθόλου χυδαίο   για να μη μεταδοθεί, αλλά  ήταν πολύ σκληρό για τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ.

Το σύνθημα ήταν...
 " Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και ληστεύει το λαό" !

Ο Τριανταφυλλόπουλος είχε πιάσει το νόημα και έκανε το ακριβώς αντίθετο με την ΕΡΤ. Έβαλε το βίντεο μόνο με το φυσικό ήχο. Και όχι μόνο μία φορά, αλλά δύο, για να ... εμπεδωθεί.

Ρεζιλίκι για μια ακόμη φορά από την ΕΡΤ. Είπαμε, το θέμα έχει γίνει παγκόσμιο. Μετά ο πρωθυπουργός σύμφωνα με την Wall Street Journal  είπε στους ακροατές του: "Όπως σας έλεγα η δημοκρατία δεν είναι εύκολη",

Φυσικά ούτε αυτό μεταδόθηκε από την ΕΡΤ  που το μικρόφωνό της καμάρωνε εκεί που μιλούσε ο πρωθυπουργός. Τώρα τι εννοεί ο πρωθυπουργός - ποιητής με το "δημοκρατία δεν είναι εύκολη", περιμένουμε να μας το εξηγήσει. Καλό δεν ακούγεται πάντως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μετάδοση αλά... "Καραΐσκάκη" από την ΕΡΤ, με τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο!
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6108.html

"Ψωμί- ριπλέι- Ελευθερία!". Τα συνθήματα για την ΕΡΤ
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_9642.html

Η ΕΡΤ βάζει την Έλλη Στάη στις μεταδόσεις αγώνων - 10 ατάκες για τη Βριζούπολη
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6735.html