Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Μιχάχαχαλης Χαχαχατζηγιάννης!

ΤΑ ΕΙΠΕ "ΟΛΑ 11" ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ

Τι κάνει ο έρωτας! Επί μιάμιση ώρα, χαμογελούσε, γελούσε, ξεκαρδιζόταν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο ΟΛΑ 11 του Θέμου.

 Καλά , μιλάμε για πολύ γέλιο , νάναι καλά ο άνθρωπος να ζει τον έρωτά του με τη Ζέτα.

Μιλάμε για έρωτα και μάλιστα σφοδρό , γιατί ο ίδιος όχι μόνο μίλησε καραεπίσημα για τη σχέση με την ηθοποιό ( διαφωνούν ορισμένοι) Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά μίλησε  και με κάθε λεπτομέρεια για τη σχέση  αυτή.

Ο Θέμος...
 και ο Περρής δεν προσπάθησαν ιδιαίτερα να τον πιέσουν να πει κάτι γι αυτό. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Χατζηγιάννης τους.... πίεζε να τα πει.

Αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό. Είναι το γέλιο- χαμόγελο- ξεκάρδισμα του τραγουδιστή με τα ρεκόρ πωλήσεων.  Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Ακόμα κι όταν μίλησε για σοβαρότερα θέματα από τη Μακρυπούλια.

Δεν τον έχουμε ξαναδεί σε συνέντευξη, αλλά προκαλούσε θετική διάθεση. Όλη η Ελλάδα γελούσε το πρωί 12.20 μέχρι 2. Είπαμε φτερωτός έρωτας.

Είχε και  χιούμορ. Είπε ότι τον αποκαλούσαν " Νταλάρα της Κύπρου" γιατί έλεγε στο ξεκίνημά του , μόνο δικά του δικά του τραγούδια  και αυτό τον κατατρέχει.  Έριξε και Αλεφάντεια ατάκα:

Όταν του είπε ο Περρής, ότι  με το "¨Αγγιγμα ψυχής " όπου  έλεγε το τραγούδι των τίτλων , "έγινε χαμός", απάντησε: "Πήγε πολύ καλά, τι χαμός!".

Τώρα φαγωθήκατε εσείς να μάθετε για τη Ζέτα. Μα σας λέμε "Τα είπε ΟΛΑ 11"! Ψάξτε κάνα βίντεο, δεν θα τα κάνουμε όλα εμείς. Θα σας πούμε μόνο την τελευταία ατάκα του:

ΘΕΜΟΣ: Σε τι πράγματα θα έλεγες ότι είναι απαιτητική η Ζέτα;
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ: Κρίνε το , από μένα!

Τα χαχαχαχα έριξαν το στούντιο και όλη την Ελλάδα κάτω!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δηλώσεις την πολιτικής ηγεσίας, για Μακρυπούλια και Χατζηγιάννη !

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/o_07.html