Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Τα SMS που στέλνει ο γριπιασμένος πρωθυπουργός στους υπουργούς


Έχουμε τα  SMS  που στέλνει τα ξημερώματα ο κρυωμένος πρωθυπουργός στους υπουργούς. " Δεν κοιμάμαι πια τα βράδια"  τραγουδάει ο πρωθυπουργός και ταράζει   τα κυβερνητικά στελέχη στα SMS και στα μέιλ.

Δεν ξενύχτησε μόνο από τον πυρετό  απόψε ο Γ. Παπανδρέου . Κάθε βράδι γίνεται αυτό. Με τη σειρά τους, οι περισσότεροι  από τους υπουργούς δεν μπορούν να κοιμηθούν, γιατί περιμένουν να φτάσουν στα κινητά τους και στους υπολογιστές τους τα μηνύματα.

Έτσι δικαιολογούνται και αυτά που βλέπουμε στην κυβέρνηση. Απλά  πράγματα δηλαδή. Η  κυβέρνηση δεν αποδίδει επειδή είναι άυπνη και ξενυχτισμένη.

Το Πάμε Λουκέτο εξασφάλισε τι λένε ακριβώς  τα SMS και τα μέιλ που στέλνει τα ξημερώματα ο πρωθυπουργός στους συνεργάτες του :

Στον  Παπακωνσταντίνου :

Γιώργο τι γίνετε , κοιμάσε; Βουλιάζουμαι!Αψού!

Στον  Πάγκαλο:

Thodorε, EXo mia aporeia"Q  Periss;oteroi ;htan aytoi poy thn pesane se s;ena sto par;is , ;h se m;ena sto Berl;in/.Αψού!

Στον Παμπούκη

 Ηπαμε να λέμε μα..κιες, αλλά εσύ τοι παράκανες με το ελλληνικό και το cental park. Τε΄λς άντων έχω πυρετό 40. Βγαίνουμε αυτοδύναμοι αβ κάνουμε εκλογές;

Στον Λοβέρδο:

Οχι, δεν έχ στέλεχος Ο Η1Ν1 .τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ  ειναι αυτα που μου τη δίνουν

Στην Κατσέλη

Αλέκα,  θ  ψηφίσουμε σύντομα τ  νομοσχέδιό σου τν άλλη Δευτέρα,  μν ανησυχείς. Μην ανησυχείς;

Στον Ρέππα

Δημήτρη, τι γίενται κοιμάσαι; Μου ΄ειπαν ότι στον σταθμό περισσού, πέρασε κάποιος χωρίς να ακιρόσει ισητέιρυο. Ακόμα οι Ράμπο;  Να προσέχεις να μην κρυώσουν.

Στον Παπουτσή

΅Χριστο  να σου πω το πιο σύντομο ανέκφοτο: ΅Υπατία΅΅. λες να εμ κόλλησαν οι μετανάστες;

 Στον Πεταλωτή

" Γιώργο, πάρε τώρα τηλέφωνο και ξύπνησέ τους όλους. Δεν γίνεται να είμαι ξύπνιος μέχρι τις 5.30 και αυτοί να κοιμούνται με τις κότες. Πες τους να ξυπνήσουν, μην τους πάρει και τους σηκώσει. Πάρε κι εσένα τηλέφωνο να ξυπνήσειςΑψού! ".