Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Γυναίκες σε απόγνωση και σε... καπό!

Σύζυγοι  σε απόγνωση και σύζυγοι  στο... καπό!  Ηρεμείστε δεν θα συζητήσουμε για το ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τις έξι... νοικοκυρές που ξεκατινιάζονται μπροστά στις κάμερες. 

Δεν είναι αυτές σε απόγνωση, ο ΑΝΤ1 είναι. Μιλάμε για δύο γυναίκες, και δύο περιστατικά , το ένα  στην περιοχή της Λαμίας και το άλλο στην... Καλιφόρνια, όπου  και οι δύο  έζησαν ένα πραγματικό ριάλιτι, πάνω στο... καπό του αυτοκινήτου , που οδηγούσε ο άνδρας του!

Την Καθαρή Δευτέρα με τα χιόνια , στην...
 Εθνική οδό κοντά στην Λαμία, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, όπως μας λένε διάφορες αναρτήσεις που κατακλύζουν το διαδίκτυο για το θέμα, δεν είχε αλυσίδες.

Και ο σύζυγος, τι έκανε;  Έντυσε καλά την γυναίκα του ( πάλι καλά!) . της έβαλε κασκόλ ( και πάλι καλά!)  και την έβαλε να κάτσει πάνω στο καπό ώστε να πατάνε καλά οι ρόδες του αυτοκινήτου του και να μην ντεραπάρει από τα χιόνια!

Τώρα πάνω σ αυτό, μπορούμε να σχολιάσουμε , ότι οι Έλληνες, είναι ευρεσιτέχνες και γι αυτό δεν θα χρεωκοπήσουμε ποτέ και δεύτερον, εντάξει , δεν είναι καθόλου φεμινιστικό και συζυγικό αυτό που έκανε ο οδηγός. Αλλά θα θαυμάσουμε και  την ... αυταπάρνηση της συζύγου, που δέχτηκε να παίξει το ρόλο των αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η διαδρομή κράτησε περίπου 7 χιλιόμετρα και πρέπει ο ΑΝΤ1 να καλέσει τη σύζυγο στο ίδιο ριάλιτι που θα κάνει και του χρόνου, γιατί μόνο με αυτό ασχολούμαστε, γιατί σίγουρα η κυρία ήταν μια νοικοκυρά σε απόγνωση, όταν δέχθηκε να ανέβει στο καπό.

Ανάλογο  γεγονός  με...  καπό είχαμε και πριν λίγες μέρες στην Καλιφόρνια. Τα περιστατικά όμως  είναι διαφορετικά.

Η γυναίκα  ανέβηκε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου, έξω από το σπίτι του ζευγαριού στην Μαντέκα της Καλιφόρνιας , σε μία προσπάθεια να αποτρέψει το σύζυγό της, που ήταν υπό την επήρεια ουσιών,   να φύγει. Όμως αντί να σταματήσει ο 36χρονος Κρίστοφερ Κάρολ, ανέπτυξε ταχύτητα με τη σύζυγό του πάνω στο καπό. Η γυναίκα κατάφερε να κατέβει, όταν ο άνδρας της έκοψε ταχύτητα, αφού είχαν φτάσει στην επόμενή πόλη, την  Πλίζαντον ( φωτιστήκατε τώρα! ) .

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας είχε κάνει χρήση μεθαμφεταμίνης. Εναντίον του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οικογενειακή βία. Αλλά φάινεται ότι στην περίπτωση της Αθηνών Λαμίας,  αν ισχύουν τα γεγονότα, μάλλον δεν είχαμε  περίπτωση  οικογενειακής βίας, αλλά  οικογενειακής συναίνεσης !