Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Θα πληρώνουν , αντί να πληρώνονται, επίδομα ανεργίας οι άνεργοι !

Θα πληρώνουν , αντί να παίρνουν  επίδομα ανεργίας , οι άνεργοι στην Ελλάδα. Θα πληρώνουν  μάλιστα και επιπλέον πρόστιμα  όσοι δεν  βρίσκουν δουλειά,  που θα μπαίνουν σε ειδικό ταμείο για το χρέος του κράτους.

Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Ο ίδιος ο 'Oλι Ρεν είπε σήμερα ότι θα κοπούν τα επιδόματα ανεργίας το 2012, θα τα παίρνουν κουτσουρεμένα δηλαδή , όσοι τηρούν κάποιες εισοδηματικές προϋποθέσεις. Ελάχιστοι δηλαδή  θα τα παίρνουν, λένε τα ρεπορτάζ, κανένας λέει το Πάμε Λουκέτο, γιατί θα βάλουν τέτοια τα κριτήρια ,ώστε  να μην παίρνει  κανένας το επίδομα.

Αυτό περιλαμβάνεται μας λένε  στο Μνημόνιο και πρέπει να εξοικονομηθούν 500 εκ. ευρώ μόνο το 2012! Πεντακόσια ....
φάσκελα!

Και επειδή οι αξιωματούχοι λένε τη μισή αλήθεια , τα πράγματα σίγουρα θα είναι πολύ χειρότερα.  Ναι, θα πληρώνουν, όπως λέει ο τίtλος οι άνεργοι, ένα είδος επιδόματος στο κράτος, γιατί δεν μπορούν να βρουν δουλειά και να βοηθήσουν το κράτος με τις εισφορές τους.

Κι όσο κάθονται περισσότερο στην ανεργία , τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόστιμο. Και αν περάσει τα  δύοtτρία  χρόνια κάποιος χωρίς να βρίσκει δουλειά, θα περνάει αυτόφωρο.

Ναι, αυτόφωρο, που είναι η νέα λύση της κυβέρνησης για όλα τα προβλήματα. Τα αυτόφωρα θα λύσουν το πρόβλημα της χώρας και με τόσα πρόστιμα στους  ανέργους που θα ρίξουν , μπορεί να γίνουμε η πλουσιότερη χώρα στην Ευρώπη.

Ειδική μνεία θα γίνει στους ανέργους πάνω από μια ηλικία. Στους γέρους πάνω από 40 χρονών πχ. θα έχουμε τον " Καιάδα".

 Εκεί έριχναν τα μωρά στην αρχαιότητα. Εδώ θα ρίχνουμε τους γέρους των 40 plus. Στον Καιάδα! Και να αλλάξουμε και το όνομα της χώρας. Να λέγεται ΅Καιάδα" και όχι "Ελλάδα΅.

Τα μαντάτα τα μάθαμε από ερώτηση του ευρωβουλευτή του Σύριζα,  Νίκου Χουντή , στον Ρεν. Ο κύριος αυτός, μάλλον τσαντίστηκε γιατί σήμερα βγήκαν τα στοιχεία για την ανεργία στην Ελλάδα και οι άνεργοι δεν φτάνουν ούτε τους 700.000! Ούτε! Ο Παπακωνσταντίνου, φαίνεται δεν έπιασε το πλάνο!

Λέξη δεν μας έχουν πει  όμως Παπακωνσταντίνου και  οι λοιποί γι αυτά . Ο Παπανδρέου προχθές μάλλον τόμαθε και ανέβασε 400 πυρετό, αλλά πάλι δεν μας είπε λέξη. Και τι να μας πεί; Εδώ τον είδε η γρίπη και υποχώρησε!

Θα δεχθούμε πάντως όλοι οι πολίτες και αυτό, θα το καταπιούμε το ποτήρι, με μια μόνο προϋπόθεση όμως:

 Αν μας υπογράψουν, ότι από αυτά τα 500 εκ. που θα εξοικονομηθούν από το γδάρσιμο των ανέργων, θα δώσουν τα 100 εκ.ευρώ στο Μέγαρο Μουσικής, για να αποπληρωθεί το γνωστό δάνειο. Να πιάσουν τόπο, επιτέλους μια φορά τα λεφτά!

 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Eπίδομα ανεργίας ΤΕΛΟΣ για την συντριπτική πλειοψηφία των ανέργων

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=67249&catid=13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θα πληρώνουν , αντί να πληρώνονται, επίδομα ανεργίας οι άνεργοι !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_1930.html

Οδηγός για επιδοκιμασίες των πολιτικών
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_3364.html#more

Ήρθε εισαγγελέας από τη Γιουροβίζιον στην ΕΡΤ !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_6653.html















Γιουροβρίζιον



http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_03.html