Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Όλη η ομιλία της Ελένης Λουκά που έκοψαν στο ΜEGA

Έχουμε τα λόγια που  είπε η Ελένη Λουκά  όταν τη διέκοψαν στα παράθυρα  του Μέγκα, κι ενώ αυτή είχε διακόψει τον Πάνο Σόμπολο στη ζωντανή σύνδεση από το Περιστέρι..


Είναι γνωστό, ότι  όταν ο  Σόμπολος ανέφερε στοιχεία του ρεπορτάζ, η θεούσα τηλεοπτική περσόνα Ελένη Λουκά  μπήκε ολόκληρη στο πλάνο φωνάζοντας  "Ο Χριστός σώζει... μόνο ο Χριστός...". Η Τρέμη έκοψε τη σύνδεση, ενώ στα παράθυρα έπνιγαν τα γέλια τους Πρετεντέρης, Τσίμας και οι άλλοι. 
 
Δεν είναι γνωστό όμως, τι ήθελε να πει η Ελένη Λουκά από το παράθυρο στο Μέγκα. Η μάλλον τι είπε. Γιατί μπορεί να κόπηκε από το παράθυρο, αλλά συνέχισε  να μιλάει.
Το έμαθε όμως κι αυτό το Πάμε Λουκέτο και σας έχουμε σήμερα το μονόλογο της κ. Λουκά, που κόπηκε  και δεν άφησε να βγει  στον αέρα στο Μέγκα. Το πλήρες κείμενο:



 "Ο Χριστός σώζει... μόνο ο Χριστός... Είστε αμαρτωλοί στο Μέγκα, αμαρτωλοί, αμαρτωλοί.  Ο Πρετεντέρης έχει ψυχολογικά προβλήματα. Θέλει ψυχίατρο. Δεν είναι κύριος, είναι επικίνδυνος, πρέπει να μετανιώσει, να φύγει από το δρόμο του Νομισματικού Ταμείου,να μπει στο δρόμο του Θεού, ου, ου.


Πρετεντέρη, , Τσίμα , είσαστε προδότες, οι άντρες φοράνε παντελόνια, δεν φοράνε φουστούλες, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας ου, ου, ου, ου, ου. Ντροπή, ντροπή σας , αντίχριστοι, αντίχριστοι, , μαστροποί ειδήσεων.... Το δελτίο του Μέγα είναι του σατανά , είναι απαράδεκτη η κατάσταση να ακούμε αυτά τα πράγματα, είναι  του σατανά, του σατανά . Επιτρέπεται  ο κόσμος να πεινάει και εσείς να λέτε αυτά. σε λίγο θα μας λέτε  ότι μιλάτε  με το Θεό ποιοί είστε ι; Αν είναι δυνατόν... Είστε αμαρτωλοί στο Μέγκα, αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, ου, ου.



Ζείτε σε ένα ψεύτικο δρόμο, στο δρόμο της δημοσιότητας , αλλά είστε δυστυχισμένα άτομα , η Τρέμη μας έχει αλλάξει το φύλλο τελευταία και κάνει ότι είναι με τον κοσμάκη, αυτό είναι δυο φορές ντροπή. Καταστρέφετε κυρία Τρέμη,  την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, αυτά που κάνετε είναι άθεα , λέτε ότι μπορούσαν να είναι τα παιδιά μας στη θέση των αστυνομικών, εκμεταλλεύεσαι το ρόλο της μάνας για να γλιτώσεις την οργή του κόσμου και του θεού,  ο σατανάς , ο δαίμονας έχει φτάσει στο πικ μέσα της, ου, ου.


Δεν είναι ειδήσεις αυτά που βλέπουμε, είναι πορνεία που οδηγεί στα προφυλακτικα. Ο Χριστός σώζει... , μόνο ο Χριστός..., η άθλια αυτή κυβέρνηση θυμίζει κατοχική κυβέρνηση, το λέει ο Τράγκας, εγώ μόνο τον Τράγκα βλέπω, αυτά που ξεκίνησαν με τον Σημίτη θα κορυφωθούν , ο θεός στέλνει διαδήλωση έξω από το σπίτι του Καραμανλή  και σε άλλους για αγριοκονόμες και αρχιλαμογιές, πέστε τα, είστε αμαρτωλοί στο Μέγκα , αμαρτωλοί.



Διώξαμε το θεό από τη ζωή μας, υπάρχει θεός,  ο θεός μας φωνάζει , σας έχει πλανέψει ο δαίμονας στο Μέγκα.  Καταγγέλω τον Καμπουράκη΄και τον Οικονομέα γιατί κάνουν κουτσομπολίστικη εκπομπή , ντροπή τους προβάλλουν τους ηθοποιούς , τους τραγουδιστές και τον Πάγκαλο.  Το Μέγα καταστρέφει την Ορθοδοξία  και  την Ελλάδα. Ο Λιάγκας προβάλλει αυτόν που βγήκε στην γιουροβίζιον με το ζειμπέκικο που είναι προδότης της πατρίδας, της πίστης μας και καλεί και τον Ψινάκη, ντροπιάζει το κρητικό γένος ο Καμπουράκης... O Λούκας της Γιουροβίζιον μου έκλεψε το όνομα... Είστε  προδότες, η Τρέμη και η Πρετεντέρη, μακριά από αυτούς, μακριά από τον Πρετεντέρη και την Τρέμη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.... ήμαρτον , έλεος... Γιατί Πρετεντέρη δεν είπες για τη διαδήλωση στο Σημίτη, ντροπή σας, ντροπή σας, ο Σόμπολος κοιτάει το γάμο του και δεν κοιτάζει το ρεπορτάζ, με χτυπάει ο Σατανάς από πίσω, όχι ο Σόμπολος είναι με το παπούτσι ,   θα σας πάρουν με τις πέτρες , αν σωθεί η χώρα  με αυτά που λέτε, εγώ θα παίξω σε τσόντα.Eίστε αμαρτωλοί στο Μέγα , αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, ου, ου, ου, ου, ου" .




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θα πληρώνουν , αντί να πληρώνονται, επίδομα ανεργίας οι άνεργοι !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_1930.html




Αμόλα αρλούμπα !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_1475.html#more

Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία από τους πολιτικούς

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_05.html

Δύο διαφημίσεις που... άναψαν φωτιές

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_05.html





























































































http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html