Συμφωνούμε σήμερα για 118η φορά με τους θεσμούς.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Αμόλα αρλούμπα !

Μόλις πλησιάζει η μέρα για να αμολήσουμε καλούμπα, αρχίζει το  "Αμόλα αρλούμπα ", για να τιμηθεί η μέρα. Όσο πλησιάζει η Καθαρή Δευτέρα, αρχίζουν οι αρλούμπες να πάνε σύννεφο.

Η Λούκα  Κατσέλη, την πέταξε την αρλούμπα της : Οι άνεργοι θα πάρουν κανονικά τα επιδόματά τους. Ήταν απάντηση στον ¨Ολι Ρεν που είπε στο ευρωκοινοβούλιο, ότι έχουμε υπογράψει στο Μνημόνιο 4, να κόψουμε 500 εκ. μόνο το 2012, από αυτά τα επιδόματα.

Και γιατί είναι αρλούμπα και...λογοποίημα της Κατσέλη ;  Μα...
 θα τη ρωτήσει ο Όλι Ρεν αν θα τα κόψει; Η θα ψηφισθεί κάνα νομοσχέδιό της για το αντίθετο;

Δεν θα αναλύσουμε τις αρλούμπες που λένε...

Βενιζέλος και  Ραγκούσης. Μεταμεσονύκτιες μάλιστα. Αυτή η κυβέρνηση φαίνεται ότι παίρνει μπρος μετά τα μεσάνυχτα. Αλλά βέβαια, όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί.  Που δεν είναι τυχερά, δεν φέρνουν γούρι. Περισσότερες πιθανότητες έχουν και οι δύο να είναι λαθρομετανάστες από το ΠΑΣΟΚ, παρά αυριανοί  πρωθυπουργοί. Παίρνουν θέση για τη διαδοχή. Μα για να υπάρχει διαδοχή, θα πρέπει να υπάρχει πρόεδρος.

Για να αποφύγεις τις αρλούμπες , είναι προτιμότερο να μη μιλάει κανείς. Η τακτική δηλαδή  του Κ. Καραμανλή. Και βέβαια είναι υπέρμαχος , τις μέρες αυτές,  της φράσης " αμόλα γαρδούμπα"!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία από τους πολιτικούς
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_05.html

Δύο διαφημίσεις που... άναψαν φωτιές
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/03/blog-post_05.html